Begrijpt u een loonstrook?

Stelt u zich eens de volgende vraag: Kunnen mijn medewerkers van de backoffice een loonstrook lezen en begrijpen en vervolgens ook controleren? Weten zij hoe de reserveringen precies berekend worden? Is de inhouding ZW-A bruto of netto? Wat zijn de juiste grondslagen? Welke loonbelastingtabel van toepassing is? Met een CAO en wetgeving die regelmatig wijzigen, moet je de regels niet alleen kennen, maar ze ook kunnen vertalen naar de loonstrook.

Een loonstrook lezen, begrijpen en kunnen controleren is een kunst

Wij merken in onze dagelijkse praktijk dat bovenstaande vragen te vaak met ‘nee’ beantwoord worden. En dat is jammer. Want uw bedrijf is afhankelijk van het functioneren van uw backoffice. Een gebrek aan kennis leidt al snel tot fouten in de loonadministratie.  En dat kan grote consequenties hebben bij controles waar u mee te maken heeft, zoals NEN, SNCU en de Belastingdienst. Maar misschien nog wel belangrijker: het leidt tot ontevreden werknemers!

Daarom verzorgen wij loonstrooksessies!

Om u te helpen met het lezen, begrijpen en controleren van loonstroken, hebben wij een nieuw product ontwikkeld: de loonstrooksessie. Op basis van vijf door u geleverde loonstroken neemt onze loon- en salarisexpert Nettie Alkema uw medewerkers in een dagdeel mee in alle facetten van uw loonstrook. Maatwerk dus. Volledig toegespitst op uw organisatie en gemaakte keuzes. Na afloop krijgt iedere deelnemer een handige kenniskaart met daarop een korte uitleg van alles wat er behandeld is: berekeningswijzen, achtergronden en andere nuttige informatie. Actueel en bijzonder praktisch.

Interesse?

Neem dan snel contact op! Uw investering voor deze sessie bedraagt € 1.025 exclusief BTW. Dit is inclusief onze voorbereiding, reistijd tot een maximum van 2 uur retour en 150 km aan reiskosten. Ook krijgt elke deelnemer de handige kenniskaart. Extra reistijd en -kosten worden apart gefactureerd.

Met deze investering heeft u niet alleen controle op de inrichting van uw software maar krijgt u ook handvatten om de processen en procedures van uw backoffice te optimaliseren!