(Her)inrichting interne processen

Als uw organisatie groter of volwassener wordt, veranderen de eisen aan processen, zowel in front-, mid-, als in backoffice. Al is het alleen maar omdat ook de inleners meegroeien en meer kwaliteitswaarborgen vragen met behoud van de flexibiliteit. Terwijl u als groeiende uitzendwerkgever juist behoefte heeft aan meer standaardisatie en borging om in control te blijven. Om de groei soepel te laten verlopen is het vaak van belang dat processen (gedeeltelijk) herschreven worden, eventueel in combinatie met andere software. Daarnaast is het aan te raden de taakverdeling aan een kritische blik te onderwerpen. Ook groeit de behoefte aan goede rapportages naarmate de organisatie groter wordt, zodat de performance beter en sneller gemeten kan worden.

Een gezonde en efficiënte bedrijfsvoering is in elke situatie van belang en daarom verzorgen wij voor u een  deskundige APK van uw processen.

Door onze specialistische kennis van alle processen binnen de flexbranche is FlexKnowledge uw perfecte partner bij het maken van deze kwaliteitsslag.

Interesse? Neem contact met ons op voor een afspraak!