Zelf in dienst nemen of uitbesteden?

Bent u op zoek naar advies over contractvormen omdat u de geschikte kandidaat heeft gevonden voor uw vacature en niet weet welke contractvorm de beste is? Neemt u deze medewerker zelf in dienst of wordt het een payrollcontract? En wat kost dat precies? FlexKnowledge staat klaar om u gedegen advies te geven over de mogelijke contractvormen in uw specifieke situatie.

Hoe wij advies formuleren over contractvormen

Op basis van een paar eenvoudige vragen, geven wij u advies over alle mogelijke contractvormen. Wij maken een nauwkeurige berekening van de verwachte personeelskosten, gebaseerd op uw eigen sector, cao en pensioenregeling. U weet dan wat het kost als u de medewerker zelf in dienst neemt. Daarnaast geven wij u inzicht in de tarieven en prijsopbouw van uitzend- en payrollbureaus. Als consultancybureau zorgen wij ervoor dat u van beide opties de financiële consequenties kent om een geleerde beslissing te kunnen maken. Zowel het zelf in dienst nemen als uitbesteden van het werkgeverschap heeft voor- en nadelen. Wij laten u zien welke dat zijn, zodat u een verantwoorde afweging kunt maken, rekening houdend met uw eigen specifieke omstandigheden.

Hoe wij ons advies duidelijk overbrengen

Al deze informatie presenteren wij in een overzichtelijk rapport dat wij met u bespreken, zodat u direct antwoord krijgt op al uw vragen. Op die manier krijgt u duidelijk en grondig advies over de verschillende contractvormen die u kan aangaan. Bovendien kan u bij ons een webinar over flexibele arbeid volgen, zodat u meer informatie krijgt over deze specifieke contractvorm.

Neem contact met ons op voor advies

Wilt u meer weten over onze aanpak of heeft u behoefte aan advies over contractvormen? Bent u geïnteresseerd en wilt u meer te weten over uitzendovereenkomsten voor uitzendkrachten? Wij staan voor u klaar. Neem snel contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en een offerte op maat. Stuur een e-mail naar info@flexknowledge.nl of bel naar 088 – 999 1200.