Zelf in dienst nemen of uitbesteden?

U heeft de geschikte kandidaat gevonden voor uw vacature. Welke contractvorm is dan de beste? Neemt u deze medewerker zelf in dienst of wordt het een payrollcontract? En wat kost dat dan precies?

Op basis van een paar eenvoudige vragen, maken wij een nauwkeurige berekening van de verwachte personeelskosten, gebaseerd op uw eigen sector, cao en pensioenregeling. U weet dan wat het kost als u de medewerker zelf in dienst neemt. Daarnaast geven wij u inzicht in de tarieven en prijsopbouw van uitzend- en payrollbureaus. U kent dan van beide opties de financiële consequenties;

Zowel het zelf in dienst nemen als het uitbesteden van het werkgeverschap heeft voor- en nadelen. Wij laten u zien welke dat zijn, zodat u een verantwoorde afweging kunt maken, rekening houdend met uw eigen specifieke omstandigheden.

Al deze informatie presenteren wij in een overzichtelijk rapport dat wij met u bespreken, zodat u direct antwoord krijgt op uw vragen. Dat rapport bespreken wij daarna met u, zodat u direct antwoord krijg op al uw vragen.

Interesse?

Meer weten over  onze aanpak? Neem snel contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en een offerte op maat.