Balans tussen aantrekkelijk werkgeverschap en slim ondernemerschap. Dat is waar iedere werkgever naar op zoek is en wat ons betreft de basis is voor Verantwoord Personeel Aannemen. Hoe de nieuwe arbeidsrelatie wordt ingevuld, speelt hierbij een belangrijke rol.

U kunt daarbij kiezen uit verschillende vormen: de nieuwe medewerker krijgt een contract bij uw eigen bedrijf, hij wordt via een uitzend- of payrollbureau bij u te werk gesteld of gaat wellicht op zelfstandige basis  bij u aan de slag.

Verschillende keuzes, verschillende consequenties

Maar wat zijn de consequenties van uw keuzes? Wat zijn de risico’s van de verschillende opties, zowel financieel als arbeidsrechtelijk? Aan welke regels moet u voldoen, welke cao is eigenlijk van toepassing? En kunt u een beroep doen op subsidies en/of kortingen en zo ja, wat levert dat op en hoe regelt u dat?

Wij kunnen ons voorstellen dat u het gevoel heeft niet alles te kunnen overzien. Wij kunnen dit wel en willen u hierbij graag helpen! Wie zijn wij? Wij zijn FlexKnowledge, expert op het gebied van kosten van arbeid en het naar de praktijk vertalen van arbeidsrecht, met respect voor zowel werkgever als werknemer.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen een vergelijking maken van de kosten van de verschillende contractvormen. Van de voor- en nadelen daarvan. Als u vervolgens besluit de medewerker zelf in dienst te nemen, kunnen wij onderzoeken op welke subsidies en premiekortingen u mogelijk recht heeft.

Wij kunnen u helpen bij het opstellen van de arbeidsovereenkomst en bij het voldoen aan de eisen die worden gesteld aan het hebben van personeel.

Als u het werkgeverschap uitbesteedt, vertellen wij u wat een redelijke prijs is en waar u op moet letten bij de keuze van een leverancier. En als u dat wilt, kunnen wij u in contact brengen met partijen waar we zelf goede ervaringen mee hebben.

Interesse?

Meer weten over  onze aanpak? Neem snel contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en een offerte op maat.