Webinar over wijzigingen in de cao

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Als u graag op de hoogte bent van alle wijzigingen in de cao voor uitzendkrachten, neemt u deel aan de webinar van FlexKnowledge. Onze specialisten hebben onderzoek gedaan naar de uitzend-cao en zijn bekend met de wijzigingen die zich in deze cao hebben plaatsgevonden. Wij leggen deze veranderingen graag aan u uit, zodat u de juiste informatie in uw arbeidsovereenkomsten kunt opnemen.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Een webinar volgen over alle belangrijke wijzigingen in de cao van uitzendkrachten

Wilt u graag weten hoe u alle wijzigingen in de cao gaat verwerken in tarieven en de salarisadministratie, waaronder in de loonstroken? Dan is het een goed idee om die wijzigingen in de cao te leren begrijpen in een webinar gegeven door specialisten in hun vakgebied. Onze experts zorgen ervoor dat in onze seminars over wet- en regelgeving praktijkvoorbeelden gegeven worden, zodat de wijzigingen concreet worden. Ook over de veranderingen in pensioenen van uitzendkrachten geven wij een webinar waarin het commercieel hoger- en middenkader uitleg krijgt over alle aanpassingen waarvan u op de hoogte dient te zijn.

Doe mee met onze webinars

Ons webinar over het zijn van eigenrisicodrager of de wijzigingen in de cao is bedoeld voor payroll-bedrijven, detacheringsbedrijven en uitzendbureaus. Al bent u ook als inlener van harte welkom. Wij staan u namelijk graag te woord als u meer wilt weten over onder andere het bepalen van de juiste prijs van de arbeid en de beloning van uw medewerkers. Wilt u zich inschrijven voor een van onze webinars? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@flexknowledge.nl.