Webinar over wijzigingen in de pensioenen

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Door een webinar te volgen van de experts van FlexKnowledge, leert u alles over de wijzigingen in de pensioenen van uitzendkrachten. We gaan diep in op alle veranderingen die dit voor uw uitzendkrachten en uw organisatie met zich meebrengt, zodat u uw medewerkers juist kunt informeren.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Uzelf inschrijven voor een webinar over wijzigingen in de pensioenen van uitzendkrachten

Het is verstandig om u in te schrijven voor een webinar over de wijzigingen in de pensioenen wanneer u hier snel meer over wil weten. U kan ons ook contacteren in verband met de wijzigingen en regels omtrent het pensioen van uitzendkrachten in 2023. Op deze manier kunt u veel informatie vergaren over alle verantwoordelijkheden die u als uitzendende werkgever heeft. Bovendien bespreken onze specialisten hoe u moet tellen in diverse situaties, zoals bij het wisselen van werkgever. Daarnaast komen de gevolgen voor de kostprijs aan bod. Aangezien onze experts allemaal hun eigen specialiteit hebben, kunt u bij ons terecht voor advies over de diverse aspecten van flexwerk. Zo bieden wij u ook een webinar aan over de implementatie van de Wet Transparante en Voorspelbare Arbeidsvoorwaarden.

Meld u aan voor een van onze webinars

Ons webinar over de wijzigingen in de pensioenen van uitzendkrachten is slechts een van de vele webinars over flexibele arbeid. Een overzicht van al onze webinars en vlogs vindt u online. Wilt u meer informatie over deze online seminars? Stuur ons dan een bericht via info@flexknowledge.nl of bel naar + 31 (0)88 – 999 1200.