Over onze videotheek

Op deze pagina vindt u korte en langere video’s die wij hebben gemaakt of waaraan we hebben meegewerkt. Er zijn video’s die u gratis kunt bekijken en er zijn betaalde webinars.

De video’s die u gratis kunt bekijken zijn meestal inhoudelijk wat lichter en hebben als doel u te interesseren voor een product of dienst die wij aanbieden. De betaalde webinars zijn echt inhoudelijk en hebben een flinke diepgang. U kunt deze ‘on demand’ bekijken en na het bestellen ontvangt u een factuur die binnen 14 dagen betaald dient te worden. Bij een betaald webinar kunt u ook vragen stellen via de chat en deze worden dan door ons zo snel mogelijk beantwoord. Neigen uw vragen naar echte consultancy, dan nemen wij contact met u op om u een indicatie te geven van de kosten.

Gratis te bekijken

Flexknowledge bij Doe Maar Duurzaam / RTL Z, 18 april 2020

In deze uitzending wordt aandacht besteed aan de risico’s die zowel uitleners als inleners lopen als niet aan de wet- en regelgeving wordt voldaan.

Pensioen voor Payrollkrachten vanaf 2021, 18 juni 2020

Webinar over de wijzigingen in de pensioenen voor payrollwerknemers vanaf 1 januari 2021. Dit webinar is verzorgd door FlexKnowledge en de Van Eekhout Groep. Uitgebreide informatie vind u hier. Om dit webinar te kunnen bekijken, moet u zich registreren. U kunt via de chat uw vragen stellen en wij zullen daarop reageren via de mail.

Update Pensioen voor Payrollwerknemers, 27 oktober 2020

Vervolg op het webinar hierboven waarin we de laatste ontwikkelingen benoemen. Dit webinar is verzorgd door FlexKnowledge en de Van Eekhout Groep. Uitgebreide informatie vind u hier. Om dit webinar te kunnen bekijken, moet u zich registreren. U kunt via de chat uw vragen stellen en wij zullen daarop reageren via de mail. Helaas waren er technische problemen waardoor het webinar enkele keren kort is onderbroken en de sprekers niet steeds in beeld waren.

Betaalde webinars

Betaalde webinars kosten € 99,- om te bekijken, maar voor helpdeskabonnees zijn ze gratis. U wordt gevraagd zich in te schrijven en als u daarna het webinar start, ontvangt u een factuur als u geen abonnee bent. U heeft vervolgens 10 dagen de tijd om het webinar te bekijken. Via de chat kunt u vragen stellen die wij dan zo spoedig mogelijk via de mail zullen beantwoorden.

De mogelijkheden van ADV

De ADV blijft een heel lastig onderdeel van de inlenersbeloning. U kunt veel keuzes maken, die elk hun gevolgen hebben voor de verloning en de kostprijs. We laten de mogelijkheden en aandachtspunten zien. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is het verschil tussen ADV en ATV
  • Wanneer moet je er iets mee
  • Welke opties zijn er
  • Hoe richt ik het in
  • Wat is het effect van elke optie op de kostprijs

ET-regeling, de basis

De ET-regeling kan heel interessant zijn voor  werknemer én werkgever, maar bij de uitvoering ervan, heb je met nogal wat verschillende wetten en regels te maken. Denk aan de CAO, de WML, de WAS en de regels rondom de certificering van huisvesting. Als je het gebruik van de ET-regeling overweegt, moet je dat goed voorbereiden om later naheffingen van SNCU en STiPP te voorkomen. Met dit webinar legt u een goede basis.

Kostprijs en andere actualiteiten 2024, deel 1 en/of Kostprijs en andere actualiteiten 2024, deel 2

In deel 1 komen komen de kostprijswijzigingen en het wettelijk minimum uurloon aan bod.

In deel 2 behandelen we de ontwikkelingen in de CAO, de verplichte certificering ZZP’ers en andere wijzigingen in wet- en regelgeving voor 2024.