Over onze videotheek

Op deze pagina vindt u korte en langere video’s die wij hebben gemaakt of waaraan we hebben meegewerkt. Er zijn video’s die u gratis kunt bekijken en er zijn betaalde webinars.

De video’s die u gratis kunt bekijken zijn meestal inhoudelijk wat lichter en hebben als doel u te interesseren voor een product of dienst die wij aanbieden. De betaalde webinars zijn echt inhoudelijk en hebben een flinke diepgang. U kunt deze ‘on demand’ bekijken en na het bestellen ontvangt u een factuur die binnen 14 dagen betaald dient te worden. Bij een betaald webinar kunt u ook vragen stellen via de chat en deze worden dan door ons zo snel mogelijk beantwoord. Neigen uw vragen naar echte consultancy, dan nemen wij contact met u op om u een indicatie te geven van de kosten.

Gratis te bekijken

Flexknowledge bij Doe Maar Duurzaam / RTL Z, 18 april 2020

In deze uitzending wordt aandacht besteed aan de risico’s die zowel uitleners als inleners lopen als niet aan de wet- en regelgeving wordt voldaan.

Pensioen voor Payrollkrachten vanaf 2021, 18 juni 2020

Webinar over de wijzigingen in de pensioenen voor payrollwerknemers vanaf 1 januari 2021. Dit webinar is verzorgd door FlexKnowledge en de Van Eekhout Groep. Uitgebreide informatie vind u hier. Om dit webinar te kunnen bekijken, moet u zich registreren. U kunt via de chat uw vragen stellen en wij zullen daarop reageren via de mail.

Wel of geen eigenrisicodrager worden voor de Ziektewet?, 24 september 2020

Webinar wat u helpt bij de keuze om wel of geen eigenrisicodrager te worden. Dit webinar is verzorgd door FlexKnowledge en keesz, arbodienst voor flexkrachten. Uitgebreide informatie vind u hier. Om dit webinar te bekijken moet u zich registreren. U kunt via de chat uw vragen stellen en wij zullen daarop reageren via de mail.

Betaalde webinars

De mogelijkheden van ADV

Betaald webinar over de manier waarop u als uitlener om kunt en mag gaan met de ADV uit de inlenersbeloning. De kosten van dit webinar bedragen € 75,-, maar voor helpdeskabonnees is het gratis. U wordt gevraagd zich in te schrijven en als u daarna het webinar start, ontvangt u een factuur. U heeft dan 10 dagen de tijd om het webinar te bekijken.

De ADV blijft een heel lastig onderdeel van de inlenersbeloning. U kunt veel keuzes maken, die elk hun gevolgen hebben voor de verloning en de kostprijs. We laten de mogelijkheden en aandachtspunten zien en kunt u direct vragen stellen via de chat. Wij zullen die vragen zo snel mogelijk per mail beantwoorden. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is het verschil tussen ADV en ATV
  • Wanneer moet je er iets mee
  • Welke opties zijn er
  • Hoe richt ik het in
  • Wat is het effect van elke optie op de kostprijs