Wij zijn een van de beste adviesbureaus in Nederland

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wanneer u op zoek bent naar adviesbureaus in Nederland die uw unieke personeelsvraagstukken begrijpen, is FlexKnowledge de partner die u zoekt. Als gespecialiseerd consultancybureau bieden wij maatwerk oplossingen in Nederland die gericht zijn op het optimaliseren van uw personeelsbeleid en het efficiënt navigeren door de complexiteit van arbeidsrecht en HR-management. Onze expertise en ervaring zorgen ervoor dat uw organisatie altijd een stap voor blijft in de snel veranderende arbeidsmarkt.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Samenwerken met experts van een van de beste adviesbureaus

Bij ons consultancybureau voorzien wij u van professioneel advies over een breed scala aan personeelszaken, met een speciale focus op uitzendkrachten, payrollwerknemers, ZZP’ers en flexwerkers. U kunt bij ons terecht voor alles van het opstellen en controleren van contracten tot aan uitgebreid advies over wet- en regelgeving. Als consultancybureau bieden we advies over flexwerkers aan om te waarborgen dat aan alle juridische vereisten voldaan wordt. Onze specialisatie als een van de beste adviesbureaus omvat ook advisering over het inzetten van buitenlandse uitzendkrachten, waarbij we u door het complexe internationale arbeidswetgeving landschap leiden. Verder verrijken we uw HR-kennis met trainingen en workshops, specifiek ontworpen om uw begrip van HR-gerelateerde zaken te verdiepen.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies

Wanneer u op zoek bent naar professionele adviesbureaus, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze dienstverlening. Het team van ons bedrijf staat klaar met deskundig advies, speciaal afgestemd op detacheerders en iedereen die te maken heeft met de flexibele arbeidsmarkt. Of u nu specifieke uitdagingen heeft met betrekking tot flexwerkers of algemene ondersteuning nodig heeft bij uw personeelsbeleid, ons consultancybureau biedt de expertise en ondersteuning die uw organisatie nodig heeft.