Seminars over wet- en regelgeving

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

FlexKnowledge geeft seminars waarin u allerlei informatie ontvangt over wijzigingen in de wet- en regelgeving voor de flexbranche. Bent u directeur van uitzenders, payrollers en detacheerders, een financieel manager, een manager en/of teamleider salarisadministratie of heeft u een andere functie in het hoger commercieel middenkader? Dan is dit webinar van een expert van ons bedrijf over de wet- en regelgeving betreft flexmedewerkers zeker geschikt voor u.

Calculator


Op zoek naar seminars over wet- en regelgeving?

Volg onze seminars over wet- en regelgeving in de flexbranche

Wilt u meer weten over de wijzigingen in de cao? Wilt u de wijzigingen in de wet- en regelgeving met hulp van ons webinar toepassen in uw model voor uitzendovereenkomsten? Dan is het een goed idee om deel te nemen aan onze online seminars over de nieuwe wet- en regelgeving waarin we de wetten en regels vertalen naar de praktijk. Een expert van ons bedrijf heeft de wet- en regelgeving over onder andere verplichte certificering in 2025 uitgezocht en delen hun kennis graag met u. Tijdens ons webinar over de huidige wet- en regelgeving kunt u bovendien in de chat uw vragen stellen aan een expert van ons adviesbureau. U krijgt vervolgens snel antwoord van onze experts over uw eigen situatie met persoonlijk advies over de wet- en regelgeving die voor u geldt.

Bent u geïnteresseerd in onze andere diensten of producten?

Neem contact op voor deelname aan onze webinars

Als u graag aan een van onze seminars wilt deelnemen, zoals een webinar waarin alle veranderingen in de wet- en regelgeving voor flexmedewerkers toegelicht worden, is dat zeker mogelijk. Neem contact met ons op om je aan te melden voor deze webinars. Na de aanmelding kunt u het seminar bekijken op een moment dat het u uitkomt! De webinar is overigens meestal gratis wanneer u bij ons een helpdeskabonnement afsluit. Zo leert u gemakkelijk en voordelig van een ervaren expert alles over de wet- en regelgeving die voor u geldt.

Enkele van onze diensten:

Helpdeskabonnement: Antwoord op (bijna) al uw vragen!

Neem een helpdeskabonnement en u kunt gebruik maken van al onze kennis, producten en diensten voor een vast bedrag per jaar. AL vanaf iets meer dan € 5,00 per dag!
Lees verder

Meimaand FlexKnowledge Webinarmaand

In de maand mei organiseren we 5 verschillende webinars over 5 totaal verschillende onderwerpen. Keus genoeg dus. Kijk snel welk webinar voor jou het meest interessant is en schrijf je in!
Lees verder

Training Verzuim(kosten) omlaag! Wat kan en wat mag

Verzuim onder uitzendkrachten, gedetacheerden of payrollwerknemers kost veel geld, niet alleen aan doorbetaald loon, maar ook aan gemiste omzet. Tijdens deze eendaagse training helpen we je om die grip te gaan krijgen.
Lees verder