Seminars over wet- en regelgeving

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

FlexKnowledge geeft seminars waarin u allerlei informatie ontvangt over wijzigingen in de wet- en regelgeving voor de flexbranche. Bent u directeur van uitzenders, payrollers en detacheerders, een financieel manager, een manager en/of teamleider salarisadministratie of heeft u een andere functie in het hoger commercieel middenkader? Dan is dit webinar over de wet- en regelgeving betreft flexmedewerkers zeker geschikt voor u.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Volg onze seminars over wet- en regelgeving in de flexbranche

Wilt u meer weten over de wijzigingen in de cao? Wilt u de wijzigingen in de wet- en regelgeving met hulp van ons webinar toepassen in uw model voor arbeidsovereenkomsten? Dan is het een goed idee om deel te nemen aan onze online seminars over de nieuwe wet- en regelgeving waarin we de wetten en regels vertalen naar de praktijk. Onze experts hebben al de wetten over onder andere verplichte certificering in 2025 uitgezocht en delen hun kennis graag met u. Tijdens ons webinar over de huidige wet- en regelgeving kunt u bovendien uw vragen stellen in de chat. U krijgt vervolgens snel antwoord van onze experts over uw eigen situatie.

Neem contact op voor deelname aan onze webinars

Als u graag aan een van onze seminars wilt deelnemen, zoals een webinar waarin alle veranderingen in de wet- en regelgeving voor flexmedewerkers toegelicht worden, is dat zeker mogelijk. Neem contact met ons op om je aan te melden voor deze webinars. Na de aanmelding kunt u het seminar bekijken op een moment dat het u uitkomt! De webinar is overigens meestal gratis wanneer u bij ons een helpdeskabonnement afsluit.