Ons adviesbureau voor wet- en regelgeving

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

In de complexe wereld van flexibele arbeid is het van belang om samen te werken met een adviesbureau voor wet- en regelgeving dat gespecialiseerd is in de sector van uitzendkrachten en flexwerkers. FlexKnowledge biedt niet alleen inzicht in de huidige wet- en regelgeving maar zorgt er ook voor dat uw organisatie volledig voldoet aan de juridische vereisten. Dit voorkomt potentiële risico’s en garandeert een soepele bedrijfsvoering, inclusief gedegen advies over wet- en regelgeving bij uitzendkrachten. Bovendien staat ons adviesbureau klaar om hulp bij wet- en regelgeving bij uitzendkrachten te bieden, wat essentieel is voor het navigeren door de complexiteit van de huidige arbeidsmarkt.

Calculator

Bent u op zoek naar een adviesbureau voor hulp bij wet- en regelgeving?

De voordelen van de expertise van ons adviesbureau in wet- en regelgeving

De voordelen van samenwerken met een adviesbureau met grondige kennis van wet- en regelgeving zijn veelzijdig. Het zorgt ervoor dat uw organisatie altijd up-to-date is met de laatste wijzigingen in de wetgeving en helpt u bij het implementeren van deze veranderingen op een manier die het best past bij uw bedrijfsmodel. Ons adviesbureau voor wet- en regelgeving kan specifiek advies over flexwerkers verstrekken, en biedt op maat gemaakt advies aan voor diverse partijen binnen de arbeidsmarkt, waaronder:

Hulp bij wet- en regelgeving bij uitzendkrachten is een van de sleuteldiensten die wij aanbieden, waardoor uw bedrijf zich kan richten op groei terwijl het voldoet aan alle juridische vereisten.

Bent u geïnteresseerd in onze andere diensten of producten?

Professionele hulp van experts

De professionele hulp van experts op het gebied van wet- en regelgeving voor uitzendkrachten en flexwerkers strekt verder dan alleen advies. We assisteren bijvoorbeeld bij het herinrichten van interne processen om deze in lijn te brengen met de huidige wetgeving. Daarnaast adviseren we over de meest geschikte contractvormen voor uw situatie, waardoor u flexibiliteit behoudt terwijl u compliant blijft. De experts van ons bedrijf staan ook klaar om u te adviseren over compliance strategieën die uw bedrijf kunnen beschermen tegen juridische uitdagingen. Onze expertise omvat eveneens de nieuwste trends en ontwikkelingen in arbeidsrecht, zodat uw bedrijf altijd voorbereid is op toekomstige veranderingen.

Enkele van onze diensten:

Helpdeskabonnement: Antwoord op (bijna) al uw vragen!

Neem een helpdeskabonnement en u kunt gebruik maken van al onze kennis, producten en diensten voor een vast bedrag per jaar. AL vanaf iets meer dan € 5,00 per dag!
Lees verder

Meimaand FlexKnowledge Webinarmaand

In de maand mei organiseren we 5 verschillende webinars over 5 totaal verschillende onderwerpen. Keus genoeg dus. Kijk snel welk webinar voor jou het meest interessant is en schrijf je in!
Lees verder

Training Verzuim(kosten) omlaag! Wat kan en wat mag

Verzuim onder uitzendkrachten, gedetacheerden of payrollwerknemers kost veel geld, niet alleen aan doorbetaald loon, maar ook aan gemiste omzet. Tijdens deze eendaagse training helpen we je om die grip te gaan krijgen.
Lees verder