Training over de uitzend-cao

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wilt u een training volgen, zodat u precies weet wat de uitzend-cao voor uitzendkrachten inhoudt? FlexKnowledge is een personeelsadviesbureau met ruime kennis op het gebied van flexibele arbeid. Wij bieden een consult op maat aan zowel inleners als uitleners aan. Heeft u vragen over het inhuren of uitzenden van uitzendkrachten? Dan staan onze consultants graag voor u klaar om u van verdere informatie, evenals advies op maat te voorzien.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Een training volgen over de uitzend-cao van uitzendkrachten

Op onze website heeft u toegang tot onze videotheek. Hier kunt u zowel gratis als betaalde webinars en vlogs bekijken. Heeft u interesse in een training over de uitzend-cao van uitzendkrachten? Bekijk dan eens ons aanbod aan betaalde webinars. Via deze cursussen doet u kennis op over onderwerpen, zoals:

Vraag een adviesgesprek met een van onze consultants aan

FlexKnowledge is het consultancybureau dat ruime ervaring en kennis heeft op het gebied van flexibele arbeid. Bent u geïnteresseerd in het volgen van een training met betrekking tot de uitzend-cao van uitzendkrachten of wilt u meer weten over onze andere diensten en producten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088 – 999 1200 of een e-mail te sturen naar info@flexknowledge.nl.