Webinar over het zijn van eigenrisicodrager

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Een webinar van FlexKnowledge volgen, is een goed idee als u een keuze dient te maken om wel of geen eigenrisicodrager te worden voor de Ziektewet. Wilt u graag meer informatie, voordat u een keuze maakt? Dan helpen de experts van ons bedrijf u graag. Bovendien bieden we u een stappenplan dat je dient te volgen voor het overstappen van UWV naar ERD (EigenRisicoDrager).

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Met ons webinar leert u meer over het worden van eigenrisicodrager

Denkt u erover na om over te stappen van UWV naar ERD of andersom? Dan is het zaak om goed onderzoek te doen voordat u deze keuze maakt. U kunt namelijk maar twee keer per jaar wisselen. In een webinar gegeven door de specialisten van ons personeelsadviesbureau worden zowel de voor- als tegenargumenten van het zijn van eigenrisicodrager besproken. U leert welke taken en verantwoordelijkheden hierbij komen kijken en u ontvangt meer informatie over de hoofdlijnen van de Ziektewet en premie ZW-flex.

Neem deel aan een webinar

Wilt u als directeur van payrollers, uitzenders en detacheerders tijdens een webinar meer leren over het worden van eigenrisicodrager? Of bent u financieel manager, manager of teamleider salarisadministratie of zit u in het hoger commercieel middenkader? Dan kunt u deelnemen aan ons webinar over het overstappen van UWV naar ERD. U vindt online meer informatie over al onze webinars. Daarnaast is het mogelijk om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.