Wet en regelgeving uitzendkrachten

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Bij FlexKnowledge vertalen we de actuele wet- en regelgeving omtrent uitzendkrachten naar een bruikbare aanpak voor in de praktijk. Dit doen wij voor zowel uitleners als inleners. Of u nu als uitzendbureau wilt weten aan welke wet- en regelgeving u moet voldoen bij het uitzenden van personeel of als organisatie die flexwerkers inhuurt advies nodig hebt; wij staan voor u klaar.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Leer meer over de wet- en regelgeving rondom uitzendkrachten met onze tools

Wij geven niet alleen advies op maat over de wet- en regelgeving rondom uitzendkrachten, maar bieden ook diverse oplossingen aan om het inhuren of detacheren van flexwerkers eenvoudiger te maken. Enkele voorbeelden van de oplossingen die wij bieden zijn tools en modellen voor de inkomensbeloning, kostprijsberekening, privacywetgeving, ABU-cao en verzuimbegeleiding van gedetacheerde medewerkers.

Advies met respect voor de belangen van alle partijen

Als wij advies geven over de wet- en regelgeving omtrent uitzendkrachten, doen we door rekening te houden met alle betrokken partijen. We zijn objectief in ons advies en werken soms zelfs voor zowel de inlener als de uitlener. Onze ervaren consultants hebben veel kennis op het gebied van flexibele arbeid en zijn daardoor gespecialiseerd in het creëren van win-winsituaties.

Schakel de hulp in van onze consultants

Wilt u graag gebruik maken van ons advies om een beter beeld te krijgen van de wet- en regelgeving omtrent uitzendkrachten? Neem dan contact op met ons adviesbureau via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl en vraag onze consultants in Amsterdam om hulp. Zij bekijken de situatie van uw organisatie en stemmen het advies daarop af.