De wet- en regelgeving omtrent uitzendkrachten

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Bij FlexKnowledge vertalen we de actuele wet- en regelgeving omtrent uitzendkrachten naar een bruikbare aanpak voor in de praktijk. Dit doen wij voor zowel uitleners als inleners. Of u nu als uitzendbureau wilt weten aan welke wet- en regelgeving u moet voldoen bij het uitzenden van personeel of als een organisatie die flexwerkers inhuurt, advies nodig heeft: wij staan voor u klaar.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Leer meer over de wet- en regelgeving rondom uitzendkrachten met onze tools

FlexKnowledge geeft niet alleen advies op maat over de wet- en regelgeving rondom uitzendkrachten, maar biedt ook diverse oplossingen aan om het inhuren payrollen of detacheren van flexwerkers eenvoudiger te maken. Enkele voorbeelden van de oplossingen die wij aanbieden, zijn tools en modellen voor de inkomensbeloning, kostprijsberekening, privacywetgeving, ABU-cao en verzuimbegeleiding van gedetacheerde medewerkers.

Advies met respect voor de belangen van alle partijen

Als wij advies geven over de wet- en regelgeving omtrent uitzendkrachten, houden we rekening met alle betrokken partijen. We zijn objectief in ons advies en werken soms zelfs voor zowel de inlener als de uitlener. Onze ervaren consultants hebben veel kennis op het gebied van flexibele arbeid en zijn daardoor gespecialiseerd in het creëren van win-winsituaties.

Ontvang gedegen advies omtrent de actuele wet- en regelgeving

Wilt u graag gebruikmaken van ons advies om een beter beeld te krijgen van de wet- en regelgeving omtrent uitzendkrachten? Neem dan contact op met ons adviesbureau door te bellen naar 088 – 999 1200 of een e-mail te sturen naar info@flexknowledge.nl en raadpleeg onze consultants. Zij voorzien u graag van verdere informatie.