Flexibele arbeid: wij geven advies

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Bij FlexKnowledge weten we alles over flexibele arbeid en voorzien we u graag van passend advies. Wilt u bijvoorbeeld uitzendkrachten inhuren en bent u benieuwd naar de actuele wet- en regelgeving omtrent flexibele arbeid in Nederland? Of gaat u juist werknemers uitzenden voor een bepaalde tijd en wilt u daar graag advies over ontvangen? In beide gevallen helpen we u graag verder.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

De wet- en regelgeving omtrent flexibele arbeid en ons deskundige advies

Onze consultants hebben allemaal veel ervaring en kennis op het gebied van flexibele arbeid en kunnen u dan ook van deskundig advies voorzien. Iedere consultant is gespecialiseerd in een eigen vakgebied. Hierdoor vullen ze elkaar goed aan en kunnen we u optimaal van dienst zijn. Onze adviezen zijn objectief, met respect voor de belangen van alle partijen. In sommige gevallen werken we zelfs voor zowel de inlener als de uitlener van de uitzendkracht(en).

Neem contact op met een van onze consultants voor advies op maat

Wilt u meer informatie over de rechten van uitzendkrachten? Wilt u bijvoorbeeld goed voorbereid zijn voor de SNCU-controle? Onze consultants geven u graag advies op maat als het gaat om flexibele arbeid. Neem contact met ons op door te bellen naar 088 – 999 1200 of stuur een e-mail naar info@flexknowledge.nl.