Toelatingsplicht

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Met de introductie van de toelatingsplicht in 2027 voor uitzendbureaus, staat uw bedrijf voor nieuwe uitdagingen. Deze regelgeving vereist dat uitzendbureaus een speciale vergunning moeten hebben om te mogen opereren. De experts van FlexKnowledge zijn hier om u te adviseren over deze nieuwe wetgeving en wat het betekent voor uw bedrijf. Onze kennis zorgt ervoor dat u goed voorbereid bent op de toelatingsplicht en helpt u om zonder zorgen aan de nieuwe eisen te voldoen.

Calculator

Heeft u vragen over de nieuwe toelatingsplicht voor uitzendbureaus?

Wat betekent de toelatingsplicht voor uw bedrijf?

De toelatingsplicht voor uitzendbureaus houdt in dat alleen bureaus met een speciale vergunning hun diensten mogen aanbieden. Dit betekent dat inleners vanaf 2026 alleen nog mogen samenwerken met gecertificeerde uitzendbureaus. Onze specialisten ondersteunen u bij het verkrijgen van de benodigde certificeringen, zodat uw uitzendbureau aan alle nieuwe eisen voldoet. Bovendien bieden wij advies over de relevante wet- en regelgeving aan, zodat het proces van het verkrijgen van deze nieuwe vergunning soepel verloopt voor uw bedrijf.

Bent u geïnteresseerd in onze andere diensten of producten?

Maak een afspraak voor advies

Staat u voor de uitdaging om aan de nieuwe toelatingsplicht te voldoen? Neem contact op met FlexKnowledge om een afspraak te maken. De experts van ons adviesbureau staan klaar om u door het proces van de nieuwe vergunningseisen te loodsen. We zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van wat deze veranderingen betekenen voor uw bedrijf en hoe u hier het beste op kunt anticiperen. Met onze hulp bent u gegarandeerd klaar voor de toelatingsplicht.

Enkele van onze diensten:

Helpdeskabonnement: Antwoord op (bijna) al uw vragen!

Neem een helpdeskabonnement en u kunt gebruik maken van al onze kennis, producten en diensten voor een vast bedrag per jaar. AL vanaf iets meer dan € 5,00 per dag!
Lees verder

Meimaand FlexKnowledge Webinarmaand

In de maand mei organiseren we 5 verschillende webinars over 5 totaal verschillende onderwerpen. Keus genoeg dus. Kijk snel welk webinar voor jou het meest interessant is en schrijf je in!
Lees verder

Training Verzuim(kosten) omlaag! Wat kan en wat mag

Verzuim onder uitzendkrachten, gedetacheerden of payrollwerknemers kost veel geld, niet alleen aan doorbetaald loon, maar ook aan gemiste omzet. Tijdens deze eendaagse training helpen we je om die grip te gaan krijgen.
Lees verder