Toelatingsplicht

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Met de introductie van de toelatingsplicht in 2026 voor uitzendbureaus, staat uw bedrijf voor nieuwe uitdagingen. Deze regelgeving vereist dat uitzendbureaus een speciale vergunning moeten hebben om te mogen opereren. De experts van FlexKnowledge zijn hier om u te adviseren over deze nieuwe wetgeving en wat het betekent voor uw bedrijf. Onze kennis zorgt ervoor dat u goed voorbereid bent op de toelatingsplicht en helpt u om zonder zorgen aan de nieuwe eisen te voldoen.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Wat betekent de toelatingsplicht voor uw bedrijf?

De toelatingsplicht voor uitzendbureaus houdt in dat alleen bureaus met een speciale vergunning hun diensten mogen aanbieden. Dit betekent dat inleners vanaf 2026 alleen nog mogen samenwerken met gecertificeerde uitzendbureaus. Onze specialisten ondersteunen u bij het verkrijgen van de benodigde certificeringen, zodat uw uitzendbureau aan alle nieuwe eisen voldoet. Bovendien bieden wij advies over de relevante wet- en regelgeving aan, zodat het proces van het verkrijgen van deze nieuwe vergunning soepel verloopt voor uw bedrijf.

Maak een afspraak voor advies

Staat u voor de uitdaging om aan de nieuwe toelatingsplicht te voldoen? Neem contact op met FlexKnowledge om een afspraak te maken. De experts van ons adviesbureau staan klaar om u door het proces van de nieuwe vergunningseisen te loodsen. We zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van wat deze veranderingen betekenen voor uw bedrijf en hoe u hier het beste op kunt anticiperen. Met onze hulp bent u gegarandeerd klaar voor de toelatingsplicht.