Webinar over flexibele arbeid

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Voor een webinar over flexibele arbeid, gegeven door een expert, bekijkt u het aanbod aan online seminars van FlexKnowledge. Als uitzendbureau, payroll-bedrijf of detacheringsbedrijf dient u zich te houden aan veel ingewikkelde regels en wetten. Wij begrijpen dat u er moeite mee kan hebben om deze wetgeving te doorgronden en te implementeren in uw organisatie. Daarom helpen wij u graag hiermee. Onze webinars bieden praktische inzichten en strategieën die specifiek zijn ontworpen om uw begrip van deze regels te vergroten en hoe u deze effectief binnen uw bedrijfsvoering kunt toepassen.

Calculator

Wilt u een webinar volgen over alle bijzonderheden omtrent flexibele arbeid?

Een webinar volgen over verschillende aspecten van flexibele arbeid

Om de regels en wetten van flexibele arbeid te begrijpen, kan het fijn zijn om deze met een expert te bespreken aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Dat is dus precies wat onze experts doen tijdens hun webinar over flexibele arbeid. U heeft bij ons de keuze uit diverse webinars en vlogs. Kies bijvoorbeeld voor een:

Elk van deze sessies is ontworpen om u niet alleen te informeren, maar ook om u te voorzien van concrete handvatten die u direct kunt toepassen binnen uw organisatie. Bovendien bieden wij na afloop van elke sessie de mogelijkheid aan tot persoonlijke consultatie, waar u specifieke vragen kunt stellen en advies over flexwerkers kunt ontvangen.

Bent u geïnteresseerd in onze andere diensten of producten?

Schrijf u bij ons in voor een webinar

U kunt zich eenvoudig bij ons inschrijven voor een webinar van een expert in flexibele arbeid door contact met ons op te nemen. De specialisten van ons adviesbureau staan voor u klaar om u te informeren over hun eigen specialismes. Zo hebben wij zelfs een consultant in dienst die u van alles leert over het leren controleren van loonstroken. Meld u of uw personeel direct aan voor onze webinars!

Enkele van onze diensten:

Helpdeskabonnement: Antwoord op (bijna) al uw vragen!

Neem een helpdeskabonnement en u kunt gebruik maken van al onze kennis, producten en diensten voor een vast bedrag per jaar. AL vanaf iets meer dan € 5,00 per dag!
Lees verder

Meimaand FlexKnowledge Webinarmaand

In de maand mei organiseren we 5 verschillende webinars over 5 totaal verschillende onderwerpen. Keus genoeg dus. Kijk snel welk webinar voor jou het meest interessant is en schrijf je in!
Lees verder

Training Verzuim(kosten) omlaag! Wat kan en wat mag

Verzuim onder uitzendkrachten, gedetacheerden of payrollwerknemers kost veel geld, niet alleen aan doorbetaald loon, maar ook aan gemiste omzet. Tijdens deze eendaagse training helpen we je om die grip te gaan krijgen.
Lees verder