Advies over flexwerkers

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Bij FlexKnowledge geven wij passend advies over de actuele wet- en regelgeving omtrent flexwerkers. Dit doen we voor zowel inleners als uitleners, waaronder uitzendbureaus, payrollbedrijven, detacheringsbedrijven en brookers. Als adviseur over flexwerkers in Nederland houden we rekening met de belangen van beide partijen om altijd voor een win-winsituatie te zorgen. Wilt u graag gebruikmaken van onze service? Ontdek dan ons uitgebreide dienstenaanbod.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Gespecialiseerde consultants die advies op maat geven over flexwerkers

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij met ervaren consultants die u deskundig advies kunnen geven over het inhuren of detacheren van flexwerkers. Al onze consultants zijn gespecialiseerd in een eigen vakgebied. Zo kunnen we u degelijk advies over uitzendovereenkomsten geven op verschillende vlakken. Hierdoor vullen ze elkaar uitstekend aan en kunnen wij altijd een oplossing op maat bieden. Door samen te werken met een adviseur uit ons team, krijgen de flexwerkers alles waar ze recht op hebben. Naast advies op maat bieden we onze klanten diverse tools en modellen aan om onze kennis optimaal te benutten. Wist u dat wij ook seminars over wet- en regelgeving aanbieden? Zo leert u in slechts enkele uren alles wat veranderd is aan de regels.

Maak kennis met onze consultants

Wilt u graag advies ontvangen over de actuele wet- en regelgeving omtrent flexwerkers, bijvoorbeeld van een accountant? Of wilt u onze tools gebruiken als hulpmiddel voor het uitzenden of inhuren van uitzendkrachten? Neem in beide gevallen gerust contact met ons op en maak kennis met uw nieuwe adviseur over flexwerkers. U bereikt ons via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl.