Advies over flexwerkers

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Bij FlexKnowledge geven wij passend advies over de actuele wet- en regelgeving omtrent flexwerkers. Dit doen we voor zowel inleners als uitleners, waaronder uitzendbureaus, detacheringsbedrijven en brookers. We houden daarbij rekening met de belangen van beide partijen om met onze adviezen altijd voor een win-winsituatie te zorgen. Wilt u graag gebruik maken van onze service? Ontdek dan ons uitgebreide dienstenaanbod.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Gespecialiseerde consultants die advies op maat geven over flexwerkers

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij met ervaren consultants die u deskundig advies kunnen geven over het inhuren of detacheren van flexwerkers. Al onze consultants zijn gespecialiseerd in een eigen vakgebied. Hierdoor vullen ze elkaar uitstekend aan en kunnen wij altijd een oplossing op maat bieden. Naast advies op maat bieden we onze klanten ook diverse tools en modellen aan om onze kennis optimaal te benutten.

Maak kennis met onze consultants

Wilt u graag advies ontvangen over de actuele wet- en regelgeving omtrent flexwerkers, bijvoorbeeld van een accountant? Of wilt u onze tools gebruiken als hulpmiddel voor het uitzenden of inhuren van uitzendkrachten? Neem in beide gevallen gerust contact met ons op en maak kennis met onze consultants uit Amsterdam. U bereikt ons via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl.