Advies over flexwerkers

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Bij FlexKnowledge geven wij passend advies over de actuele wet- en regelgeving omtrent flexwerkers. Dit doen we voor zowel inleners als uitleners, waaronder uitzendbureaus, payrollbedrijven, detacheringsbedrijven en brookers. Als adviseur over flexwerkers in Nederland houden we rekening met de belangen van beide partijen om altijd voor een win-winsituatie te zorgen. Wilt u graag gebruikmaken van onze service en advies ontvangen over flexibel personeel? Ontdek dan ons uitgebreide dienstenaanbod.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Een gespecialiseerde adviseur die advies geeft over flexwerkers

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij met ervaren consultants die u deskundig advies voor inleners kunnen geven over het inhuren of detacheren van flexwerkers. Al onze consultants zijn gespecialiseerd in een eigen vakgebied. Zo ontvangt u steeds degelijk advies over uitzendovereenkomsten voor flexibel personeel op verschillende vlakken. Hierdoor vullen de medewerkers van ons adviesbureau elkaar uitstekend aan en kunnen wij altijd een oplossing op maat aan te bieden. Door samen te werken met een adviseur uit ons team, krijgen de flexwerkers alles waar ze recht op hebben. Wij reiken onze klanten naast advies op maat ook diverse tools en modellen aan om onze kennis over flexibel personeel optimaal te benutten. Wist u dat wij ook seminars over wet- en regelgeving aanbieden? Zo leert u in slechts enkele uren alles wat veranderd is aan de regels. Uw adviseur biedt u steeds duidelijk advies over flexwerkers en beantwoordt al uw vragen over flexibel personeel.

Maak kennis met onze consultants

Wilt u graag advies ontvangen over de actuele wet- en regelgeving omtrent flexwerkers van een deskundige accountant? Of wilt u onze tools gebruiken als hulpmiddel voor het inhuren van uitzendkrachten? De experts van ons adviesbureau voor wet- en regelgeving staan voor u klaar met duidelijk advies over flexibel personeel! Neem in beide gevallen gerust contact met ons op en leer uw nieuwe adviseur met kennis over flexwerkers kennen. U bereikt ons via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl.