Als organisatie een adviesbureau inschakelen

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wilt u als organisatie een adviesbureau inschakelen met veel kennis op het gebied van flexibele arbeid? Bij FlexKnowledge zijn we u graag van dienst. Onze consultants zijn zeer ervaren in het geven van deskundig advies en hebben elk hun eigen specialisatie. Of u nu een klein uitzendbureau bent of juist een grote organisatie die geïnteresseerd is in het inhuren van een flexibele kracht: als een ervaren adviesbureau staan wij voor u klaar.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Als organisatie de hulp inschakelen van een adviesbureau voor flexibele arbeid

Als adviesbureau voorzien we uw organisatie graag van advies op maat over de actuele wet- en regelgeving omtrent flexibele arbeid. Wij hebben een uitgebreide kennis als adviesbureau voor wet- en regelgeving, waardoor we uw organisatie advies kunnen geven over alle aspecten van flexibele arbeid, waaronder extraterritoriale uitzendkrachten. Als een van de beste adviesbureaus in Nederland denken we graag mee met uw specifieke situatie en helpen we met de implementatie van deze wet- en regelgeving. Zowel uitleners als inleners kunnen bij ons terecht. Als objectieve adviseur zorgen we altijd voor een oplossing die voor alle partijen geschikt is. Daarnaast bieden we diverse tools en modellen aan om het u gemakkelijker te maken. Zo ontwikkelden wij een tool om de kostprijs van uitzendkrachten te berekenen.

Ga in zee met onze experts

Bent u benieuwd wat wij als adviesbureau voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van flexwerk? Neem dan contact op met een van de beste adviesbureaus in Nederland via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl en vraag onze consultants naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij adviseren u graag en bieden daarnaast diverse andere diensten aan als het gaat om flexibele arbeid, zowel voor inleners als uitleners. We staan bijvoorbeeld klaar om hulp aan te bieden bij een juiste toepassing van de inlenersbeloning.