Voor uw organisatie een adviesbureau inschakelen

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wilt u voor uw organisatie een adviesbureau inschakelen met veel kennis op het gebied van flexibele arbeid in Nederland, maar twijfelt u tussen verschillende adviesbureaus? Bij FlexKnowledge zijn we u graag van dienst. Onze consultants zijn zeer ervaren in het geven van deskundig advies en zijn allemaal specialist op een ander gebied. Dit zorgt voor een mooie aanvulling op elkaar wat betreft kennis. Of u nu een uitzendbureau bent of juist een organisatie die een flexibele kracht wilt inhuren; wij staan voor u klaar als een van de meest ervaren uitzendbureaus van heel Nederland.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Als organisatie de hulp inschakelen van een adviesbureau voor flexibele arbeid

Als adviesbureau geven we uw organisatie graag advies op maat over de actuele wet- en regelgeving omtrent flexibele arbeid en zelfs extraterritoriaal. Als een van de beste adviesbureaus in Nederland denken graag mee met uw specifieke situatie en helpen ook met de implementatie van deze wet- en regelgeving. Zowel uitleners als inleners kunnen bij ons terecht. Als objectieve adviseur zorgen we altijd voor een oplossing die voor alle partijen geschikt is. Daarnaast bieden we diverse tools en modellen aan om het u gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een tool om de kostprijs te berekenen van uitzendkrachten of een tool waarmee u de transitievergoeding berekent.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij als adviesbureau in Amsterdam voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van flexwerk? Neem dan contact op met een van de beste adviesbureaus in Nederland via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl en vraag onze consultants naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij adviseren u graag en bieden daarnaast diverse andere diensten aan als het gaat om flexibele arbeid, zowel voor inleners als uitleners.