Als organisatie een adviesbureau inschakelen

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wilt u als organisatie een adviesbureau inschakelen met veel kennis op het gebied van flexibele arbeid in Nederland, maar twijfelt u tussen verschillende adviesbureaus? Bij FlexKnowledge zijn we u graag van dienst. Onze consultants zijn zeer ervaren in het geven van deskundig advies en hebben elk hun eigen specialisatie. Of u nu een uitzendbureau bent of juist een organisatie, geïnteresseerd in het inhuren van een flexibele kracht: als een van de meest ervaren adviesbureaus van heel Nederland, staan wij voor u klaar.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Als organisatie de hulp inschakelen van een adviesbureau voor flexibele arbeid

Als adviesbureau voorzien we uw organisatie graag van advies op maat over de actuele wet- en regelgeving omtrent flexibele arbeid en zelfs extraterritoriaal. Als een van de beste adviesbureaus in Nederland denken we graag mee met uw specifieke situatie en helpen we ook met de implementatie van deze wet- en regelgeving. Zowel uitleners als inleners kunnen bij ons terecht. Als objectieve adviseur zorgen we altijd voor een oplossing die voor alle partijen geschikt is. Daarnaast bieden we diverse tools en modellen aan om het u gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een tool om de kostprijs te berekenen van uitzendkrachten.

Ga in zee met een van de beste adviesbureaus in Nederland

Bent u benieuwd wat wij als adviesbureau voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van flexwerk? Neem dan contact op met een van de beste adviesbureaus in Nederland via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl en vraag onze consultants naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij adviseren u graag en bieden daarnaast diverse andere diensten aan als het gaat om flexibele arbeid, zowel voor inleners als uitleners. Denk hierbij aan het bieden van hulp bij een juiste toepassing van de inlenersbeloning.