Extraterritoriale regeling

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

De extraterritoriale regeling is bedoeld voor uitzendkrachten uit het buitenland die tijdelijk in Nederland komen werken. Deze werknemers hebben vaak extra kosten zoals huisvesting, vervoer van en naar Nederland en extra kosten voor levensonderhoud. De ET-regeling zorgt ervoor dat deze uitzendkrachten een deel van het brutoloon mogen inruilen voor een vergoeding van de extraterritoriale kosten. Over deze kosten hoeft dan geen belasting betaald te worden.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Advies op maat over de extraterritoriale regeling

Gaat u uitzendkrachten inhuren uit het buitenland en krijgt u dus te maken met de extraterritoriale regeling voor onder andere huisvestingskosten en vervoerskosten? Dan wilt u natuurlijk wel weten wat u te wachten staat en aan welke voorwaarden u en de uitzendkracht moeten voldoen. Bij FlexKnowledge, een personeelsadviesbureau in Amsterdam met veel ervaring op het gebied van flexibele arbeid, adviseren we u graag. U profiteer bij ons van uitstekende service, consult op maat en een uitgebreid dienstenpakket.

Ervaar de deskundigheid van onze consultants

Schakelt u onze consultants in voor deskundig advies over de extraterritoriale regeling? Dan bekijken ze graag met u de situatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Neem contact met ons op via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl voor meer informatie of als u nog vragen heeft.