Extraterritoriale regeling

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

De extraterritoriale regeling is bedoeld voor uitzendkrachten uit het buitenland die tijdelijk in Nederland komen werken. Deze werknemers hebben vaak extra kosten, zoals vervoer van en naar Nederland en extra kosten voor levensonderhoud. FlexKnowledge helpt u om de extraterritoriale regeling correct in te zetten.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Deskundig advies op maat over de extraterritoriale regeling

Gaat u uitzendkrachten inhuren uit het buitenland en krijgt u dus te maken met de extraterritoriale regeling voor onder andere huisvestingskosten en vervoerskosten? De extraterritoriale regeling zorgt ervoor dat deze uitzendkrachten een deel van het brutoloon mogen inruilen voor een netto vergoeding van deze kosten. Over deze kosten hoeven dan geen premies betaald te worden. Dan wilt u natuurlijk wel weten wat u te wachten staat en aan welke voorwaarden u en de uitzendkracht dienen te voldoen om recht te hebben op vergoeding volgens de ET-regeling. Bij FlexKnowledge, ons personeelsadviesbureau, hebben we veel ervaring op het gebied van flexibele arbeid in Nederland en adviseren we u graag. U profiteert bij ons van uitstekende service, een consult op maat en een uitgebreid dienstenpakket.

Ontdek wat u dient te regelen bij het inhuren van uitzendkrachten uit het buitenland

Schakelt u de consultants van ons adviesbureau in voor deskundig advies over de extraterritoriale regeling? Dan bekijken zij uw persoonlijke situatie, informeren zij u over de actuele regels en voorzien zij u van gedegen advies op maat. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 – 999 1200.