Advies voor flexbureaus

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Bij FlexKnowledge bent u op de juiste plek voor deskundig advies voor flexbureaus en andere organisaties die uitzendkrachten inhuren. Onze ervaren consultants zijn ieder gespecialiseerd in een eigen vakgebied. Hierdoor hebben we een diepgaande kennis over meerdere onderwerpen omtrent flexibele arbeid. Bovendien geven wij altijd advies op maat en met respect voor de belangen van alle partijen. Ontdek de mogelijkheden van ons bureau.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Deskundig advies op maat voor verschillende soorten flexbureaus

Van uitzendbureaus tot detacheringsbedrijven en van brookers tot payrollbedrijven; diverse flexbureaus kunnen bij ons terecht voor deskundig advies over flexibele arbeid. Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Dan heeft u naast een consult op maat de keuze uit diverse modellen en tools. Denk bijvoorbeeld aan een tool om de kostprijs te berekenen of ABUZeker om te bepalen of u voldoet aan de voorwaarden van de cao.

Vraag ons om advies over uitzendkrachten

Naast advies voor flexbureaus, bieden we ook advies aan voor inleners. Wilt u bijvoorbeeld een accountant aannemen en wilt u weten welke wetten en regels van toepassing zijn? Vraag onze consultants gerust om hulp en ervaar onze uitstekende service. Wilt u contact met ons opnemen voor duidelijk advies? Bel dan naar 088 – 999 1200 of stuur een e-mail naar info@flexknowledge.nl.