Advies voor flexbureaus

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Als u een uitzendkracht inhuurt of uitzendt, zijn er bepaalde wetten en regels waar u rekening mee dient te houden. De regels voor uitzendkrachten zijn namelijk anders dan voor reguliere werknemers. Bij FlexKnowledge weten we alles op het gebied van uitzendkrachten en helpen we u graag verder.

Calculator

Bent u geïnteresseerd in advies voor flexbureaus?

Deskundig advies op maat voor verschillende soorten flexbureaus

Van uitzendbureaus tot detacheringsbedrijven en van brookers tot payrollbedrijven; diverse flexbureaus kunnen bij ons terecht voor deskundig advies over flexibele arbeid. Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Dan heeft u naast een consult op maat de keuze uit diverse modellen en tools. Denk bijvoorbeeld aan een tool om de kostprijs te berekenen of ABUZeker om te bepalen of u voldoet aan de voorwaarden van de cao.

Bent u geïnteresseerd in onze andere diensten of producten?

Vraag ons om advies over uitzendkrachten

Naast advies voor flexbureaus, bieden we ook advies aan voor inleners. Wilt u bijvoorbeeld een accountant aannemen en wilt u weten welke wetten en regels van toepassing zijn? Vraag onze consultants gerust om hulp en ervaar onze uitstekende service. Wilt u contact met ons opnemen voor duidelijk advies? Bel dan naar 088 – 999 1200 of stuur een e-mail naar info@flexknowledge.nl.

Enkele van onze diensten:

Helpdeskabonnement: Antwoord op (bijna) al uw vragen!

Neem een helpdeskabonnement en u kunt gebruik maken van al onze kennis, producten en diensten voor een vast bedrag per jaar. AL vanaf iets meer dan € 5,00 per dag!
Lees verder

Meimaand FlexKnowledge Webinarmaand

In de maand mei organiseren we 5 verschillende webinars over 5 totaal verschillende onderwerpen. Keus genoeg dus. Kijk snel welk webinar voor jou het meest interessant is en schrijf je in!
Lees verder

Training Verzuim(kosten) omlaag! Wat kan en wat mag

Verzuim onder uitzendkrachten, gedetacheerden of payrollwerknemers kost veel geld, niet alleen aan doorbetaald loon, maar ook aan gemiste omzet. Tijdens deze eendaagse training helpen we je om die grip te gaan krijgen.
Lees verder