Loonadministratie verwerken

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Bent u op zoek naar duidelijke hulp om uw loonadministratie vlotter te kunnen verwerken? FlexKnowledge staat klaar om het hoger commercieel middenkader, managers en teamleiders salarisadministratie, financieel managers of directeuren van uitzenders, detacheerders en payrollers te helpen om de loonadministratie correct te verwerken.

Calculator

Hulp nodig bij het verwerken van de loonadministratie?

De loonadministratie verwerken op een vlotte manier

Als personeelsadviesbureau weten wij alles over de verschillende stappen die komen kijken bij het aanwerven van personeel. Wij specifiëren ons op de wet- en regelgevingen rondom uitzendkrachten, waaronder dus het verwerken van de loonadministratie. Dankzij deze kennis kunnen onze consultants u gegarandeerd helpen. Onder loonadministratie vallen veel elementen, zoals:

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele elementen die bij de loonadministratie komen kijken, elementen die elk jaar weer wijzigingen ondergaan. Wilt u op de hoogte blijven van deze veranderingen en uw tijd efficiënt indelen? Ons adviesbureau biedt verschillende tools en methoden aan om de loonadministratie steeds correct en vlot te verwerken.

Bent u geïnteresseerd in onze andere diensten of producten?

Vertrouw op onze kennis voor een vlotte administratie

Wilt u ons inschakelen om uw loonadministratie correct en snel te leren verwerken? Dan staan wij graag voor u klaar. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt zich ook inschrijven voor een van onze seminars. Volg onze cursus en stel meteen al uw vragen over het verwerken van de loonadministratie voor flexpersoneel.

Enkele van onze diensten:

Helpdeskabonnement: Antwoord op (bijna) al uw vragen!

Neem een helpdeskabonnement en u kunt gebruik maken van al onze kennis, producten en diensten voor een vast bedrag per jaar. AL vanaf iets meer dan € 5,00 per dag!
Lees verder

Meimaand FlexKnowledge Webinarmaand

In de maand mei organiseren we 5 verschillende webinars over 5 totaal verschillende onderwerpen. Keus genoeg dus. Kijk snel welk webinar voor jou het meest interessant is en schrijf je in!
Lees verder

Training Verzuim(kosten) omlaag! Wat kan en wat mag

Verzuim onder uitzendkrachten, gedetacheerden of payrollwerknemers kost veel geld, niet alleen aan doorbetaald loon, maar ook aan gemiste omzet. Tijdens deze eendaagse training helpen we je om die grip te gaan krijgen.
Lees verder