Adviesbureau wijzigingen in de pensioenen

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Als adviesbureau informeren wij u over de wijzigingen in de pensioenen. FlexKnowledge staat klaar om u door de verschillende wijzigingen in de pensioenen te leiden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw werknemers krijgen waar ze recht op hebben en dat uw bedrijf voldoet aan de laatste richtlijnen.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

De premieregeling voor uitzendkrachten

Als personeelsadviesbureau zorgen wij ervoor dat werkgevers, financieel managers en anderen volledig op de hoogte zijn van de laatste wetten. Wij hebben een doorgronde kennis over StiPP-pensioenen. Wanneer u een vraag heeft over de wijzigingen een van deze pensioenregelingen, als werkgever, werknemer of uitzendkracht, kan u bij ons adviesbureau terecht. U kan ons altijd contacteren, maar wij bieden ook een webinar over de wijzigingen in de pensioenen aan. In deze cursus leert u over alle wijzigingen en hoe u deze dient te implementeren in uw dagelijkse administratie.

Wees op de hoogte

Door op de hoogte te zijn van de laatste wijzigingen in de pensioenen, bieden wij als adviesbureau een belangrijke dienst naar onze klanten toe. Dankzij deze kennis kunnen wij helpen uw pensioen- en loonadministratie te vergemakkelijken. Neem contact met ons op voor meer informatie of bel ons op 088 – 999 1200 om een afspraak te maken.