Personeelsadviesbureau

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Bent u op zoek naar een personeelsadviesbureau dat u van deskundig advies kan voorzien wat betreft flexibele arbeid? Dan bent u bij FlexKnowledge op de juiste plek. Onze ervaren consultants hebben ruime kennis over het inzetten van uitzendkrachten en de bijbehorende wet- en regelgeving. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Een objectief personeelsadviesbureau voor alle partijen

Als personeelsadviesbureau adviseren wij zowel uitleners (uitzendbureaus, payrollbedrijven, detacheringsbureaus en brookers) als inleners (organisaties die flexibele krachten inhuren). In onze adviezen zijn we altijd objectief. We houden rekening met de belangen van alle partijen om voor iedereen een win-winsituatie te creëren. Naast advies over flexwerkers kunnen wij onze klanten ook voorzien van diverse modellen en tools. Zo bieden we onder andere oplossingen aan voor de kostprijsberekening, de inlenersbeloning, de ABU-cao, de privacywetgeving en de transitievergoeding. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kijken we altijd naar de huidige situatie van uw organisatie en uw specifieke wensen.

Bel of mail ons bij vragen

Wilt u graag gebruikmaken van onze diensten of heeft u nog vragen over ons personeelsadviesbureau in Amsterdam? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 – 999 1200 of te mailen naar info@flexknowledge.nl. Wij staan graag voor u klaar.