Personeelsadviesbureau

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Zoekt u een personeelsadviesbureau waar u deskundig advies op maat kunt inwinnen omtrent flexibele arbeid? Dan bent u bij FlexKnowledge op de juiste plek. Onze ervaren consultants hebben ruime kennis over het inzetten van uitzendkrachten en de bijbehorende wet- en regelgeving. Zij voorzien u graag van professioneel advies.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Bij ons personeelsadviesbureau rekent u op een win-winsituatie

Als personeelsadviesbureau adviseren wij zowel uitleners (uitzendbureaus, payrollbedrijven, detacheringsbureaus en brookers) als inleners (organisaties die flexibele krachten inhuren). In onze adviezen zijn we altijd objectief. We houden rekening met de belangen van alle partijen om voor iedereen een win-winsituatie te creëren. Naast advies over flexwerkers, kunnen wij onze klanten voorzien van diverse modellen en tools. Zo bieden we onder andere oplossingen aan voor:

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kijken we altijd naar de huidige situatie van uw organisatie en uw specifieke wensen. Op die manier profiteert u tijdens een samenwerking met ons personeelsadviesbureau steeds van het juiste advies.

Win professioneel advies op maat in

Wilt u graag gebruikmaken van de diensten die ons personeelsadviesbureau aanbiedt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 – 999 1200 of een e-mail te sturen naar info@flexknowledge.nl. Wij gaan graag met u in gesprek.