Fiscale regelingen

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Fiscale regelingen zijn regelingen voor bedrijven om belastingtechnisch voordeel te behalen. Het belastingstelsel kent verschillende fiscale regelingen die de belastingopbrengst verminderen, zoals vrijstellingen, heffingskortingen en verlaagde tarieven. FlexKnowledge heeft veel kennis op het gebied van flexibele arbeid en alle wet- en regelgeving die hiermee gepaard gaat. Heeft u vragen of behoefte aan advies? Dan staan onze consultants voor u klaar.

Calculator

Heeft u vragen over fiscale regelingen omdat u belastingtechnisch voordeel wilt behalen?

Belastingtechnische voordelen met fiscale regelingen

Als werkgever kunt u baat hebben bij fiscale regelingen, zoals de ET-regeling. Deze regeling kan zeer aantrekkelijk zijn voor de werkgever, mits deze goed wordt uitgevoerd. De extraterritoriale regeling maakt het mogelijk om werknemers uit het buitenland, die tijdelijk in Nederland werken, een belastingvrije vergoeding te geven. Deze regeling is in het leven geroepen om de extra kosten die gemaakt worden, zo goed mogelijk te dekken. Een uitzendbureau kan zo met een uitzendkracht afspreken om een deel van het loon in te ruilen voor een vergoeding van de ET-kosten. Daarnaast zijn er nog andere fiscale regelingen mogelijk, afhankelijk van de specifieke situatie. De experts van ons adviesbureau helpen u graag om de juiste regelingen te ontdekken en aan te spreken. Ook voor premieregelingen staan wij voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd in onze andere diensten of producten?

Informeer naar de mogelijkheden van fiscale regelingen

Wilt u graag weten hoe u financieel voordeel kunt behalen en welke fiscale regelingen voor u interessant kunnen zijn? Of wenst u meer informatie over de inlenersbeloning voor uitzendkrachten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088 – 999 1200 of door ons contactformulier te gebruiken. U ontvangt passend advies van ons personeelsadviesbureau.

Enkele van onze diensten:

Helpdeskabonnement: Antwoord op (bijna) al uw vragen!

Neem een helpdeskabonnement en u kunt gebruik maken van al onze kennis, producten en diensten voor een vast bedrag per jaar. AL vanaf iets meer dan € 5,00 per dag!
Lees verder

Meimaand FlexKnowledge Webinarmaand

In de maand mei organiseren we 5 verschillende webinars over 5 totaal verschillende onderwerpen. Keus genoeg dus. Kijk snel welk webinar voor jou het meest interessant is en schrijf je in!
Lees verder

Training Verzuim(kosten) omlaag! Wat kan en wat mag

Verzuim onder uitzendkrachten, gedetacheerden of payrollwerknemers kost veel geld, niet alleen aan doorbetaald loon, maar ook aan gemiste omzet. Tijdens deze eendaagse training helpen we je om die grip te gaan krijgen.
Lees verder