Premieregeling

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wanneer u meer wilt weten over de premieregeling met betrekking tot flexibele arbeid, staan de consultants van FlexKnowledge klaar om u van meer informatie en gedegen advies op maat te voorzien. Ons personeelsadviesbureau biedt zowel inleners als uitleners van uitzendkrachten de juiste kennis, tools en methodes aan, om zo de actuele wet- en regelgeving maximaal en eenvoudig na te kunnen leven. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

De premieregeling voor uitzendkrachten

De premieregeling is de benaming voor een pensioenregeling voor werknemers. De premie die beschikbaar wordt gesteld, wordt besteed aan de pensioensopbouw van de werknemer; de werkgever betaalt (in de meeste gevallen) de premie jaarlijks aan de verzekeraar. Uitzendkrachten en -bureaus dienen echter de pensioenopbouw te regelen via het pensioenfonds van de uitzendbranche StiPP. In de cao’s van de ABU (Algemene Bond voor Uitzendondernemingen) en van de NBBU (Nederlands Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) vindt u meer informatie over de wet- en regelgeving omtrent het pensioen, evenals zaken, zoals loondoorbetalingen en reserveringen. In deze cao zijn de verplichtingen van zowel werkgever als werknemer opgenomen.

Laat u informeren naar de actuele wet- en regelgeving

Heeft u vragen over de premieregeling voor uitzendkrachten? Of wilt u meer weten over andere actuele wet- en regelgeving op het gebied van flexibele arbeid? Onze consultants voorzien u graag van meer informatie en deskundig advies. Ontdek welke producten en diensten wij aanbieden en plan een kennismakingsgesprek in. Stuur een e-mail naar info@flexknowledge.nl of bel naar 088 – 999 1200.