Rechten waar een uitzendbureau rekening mee moet houden

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Iedere uitzendkracht heeft bepaalde rechten waar een uitzendbureau rekening mee moet houden. Deze rechten kunnen verschillen per uitzendkracht en is onder meer afhankelijk van het contract en of de ET-regeling van toepassing is. Wilt u weten met welke wetten en regels u te maken krijgt bij het uitzenden van een uitzendkracht? Dan vraagt u de consultants van FlexKnowledge gerust om advies.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Advies over de rechten van uitzendkrachten die van belang zijn voor uw uitzendbureau

Bij FlexKnowledge geven we advies op maat aan zowel inleners als uitleners. Onze consultants hebben voldoende kennis over de wet- en regelgeving omtrent uitzendkrachten in huis en kunnen de juiste hulp aanbieden. Omdat we soms voor beide organisaties werken, is ons consult altijd objectief en houden we rekening met de belangen van alle betrokken partijen. Heeft u een uitzendbureau en wilt u weten welke rechten uw uitzendkrachten hebben en welke niet? Dan kijken we graag met u naar de actuele situatie om zo tot het beste advies te komen.

Informeer naar de rechten van uw uitzendkracht

Heeft u een uitzendbureau en wilt u meer weten over de rechten van uitzendkrachten? Of heeft u bijvoorbeeld vragen over de ET-regeling of de premieregeling? Neem dan contact met ons op en maak gebruik van onze uitgebreide kennis op het gebied van flexibele arbeid. U bereikt ons via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl