Cao-onderzoek

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Er kan een cao-onderzoek plaatsvinden wanneer er een vermoeden is dat een van de betrokken partijen een bepaling uit de cao niet op de juiste manier naleeft. In deze situatie kan er een verzoek worden ingediend bij de Nederlandse Arbeidsinspectie om een onafhankelijk onderzoek uit te laten voeren. Hierbij wordt een bezoek aan een werkplek gebracht; in sommige gevallen gebeurt dit zelfs onaangekondigd. FlexKnowledge staat klaar om u te helpen een cao-onderzoek in uw bedrijf in Nederland te vermijden.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Een cao-onderzoek vermijden met de hulp van onze consultants

Heeft u een brief gehad van de SNCU en/of StiPP met daarin een verzoek tot het aanleveren van een aantal dossiers en wilt u een cao-onderzoek voor zijn? Dan kunnen de consultants van FlexKnowledge u de juiste handvatten aanbieden en advies geven omtrent de regels in Nederland. Schakelt u ons adviesbureau in? Dan helpen wij u waar mogelijk, van payrolling tot het samenstellen van de dossiers. Zo toetsen wij uw dossiers op juistheid en volledigheid en controleren wij de loonstroken en of er een juiste toepassing van de inlenersbeloning plaatsvindt. We bekijken ook de fiscale regelingen in uw bedrijf. De cao ondergaat overigens regelmatig aanpassingen, waar we u alles over leren tijdens ons webinar over wijzigingen in de cao.

Ontvang professionele begeleiding

Wilt u een cao-onderzoek voor zijn en zou u graag professionele begeleiding willen ontvangen van een personeelsadviesbureau? De consultants van FlexKnowledge bieden u graag de juiste hulp aan. Wilt u een kennismakingsgesprek inplannen? Of zou u graag meer willen weten over onze andere producten en diensten? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 088 – 999 1200 of een e-mail te sturen naar info@flexknowledge.nl. U kunt bij ons ook interessante trainingen over het uitzend-cao volgen.