De mogelijkheden van adv

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van adv – of arbeidsduurverkorting – in uw bedrijf of onderneming? En vraagt u zich af wat het effect van adv is op uw werknemers en uw budget? En wat exact is het verschil tussen adv en atv? Beginnen de letters al voor uw ogen te zwemmen? Geen stress, FlexKnowledge kan voor u een seminar verzorgen over de verschillende mogelijkheden van en regels rondom adv! Daarnaast hebben we een webinar klaarstaan over adv. Wij zorgen ervoor dat u alle details te weten komt.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Dankzij ons webinar over de mogelijkheden van adv komt u alle details te weten

Tijdens een webinar over adv in de flexbranche vertellen we u meer over de mogelijkheden en aandachtspunten. Hier vindt u alvast wat meer informatie uitgeschreven. Als lid van het hoger commercieel middenkader, manager of teamleider salarisadministratie, financieel manager of directeur van uitzenders, detacheerder en payroller, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de laatste wet- en regelgevingen omtrent adv. Daarom staan onze consultants klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Het effect van adv in uw onderneming

De adv – of arbeidsduurverkorting – wordt aan de hand van de cao toegekend. Wanneer u werkt met flexwerkers die adv-dagen opbouwen, is het soms een hele puzzel om de inlenersbeloning te verwerken. Wij helpen u graag om deze puzzel te leggen. Adv heeft natuurlijk een effect op de kosten van uw uitzendkracht, een element dat u graag op voorhand wilt kunnen inschatten. In ons webinar over adv en tijdens onze seminars bespreken we de mogelijkheden en effecten van deze regeling in detail.

Loonstrook

Het verschil tussen adv en atv

Adv en atv lijken erg op elkaar, het enige verschil lijkt die ene letter te zijn. Maar toch is er een belangrijk verschil tussen adv en atv. Arbeidsduurverkorting (adv) betekent dat de opgebouwde uren ingezet worden om de werkweek te verkorten, bijvoorbeeld elke twee weken een halve dag of elke maand een volledige dag. Dit wordt bepaald door de werknemer zelf, natuurlijk in samenspraak met de werkgever. Bij arbeidstijdverkorting (atv) bepaalt u als werkgever wanneer de vrije dagen worden opgenomen. Het verschil tussen adv en atv zit dus in de manier van het opnemen van de uren. De consultants van ons adviesbureau helpen u graag wanneer u twijfelt welke korting voor u van toepassing is.

Bekijk ons webinar en leer meer over adv

Bent u geprikkeld door de mogelijkheden die adv meebrengt voor uw onderneming en wilt u zich inschrijven voor ons seminar? Of bekijkt u liever op eigen tempo ons webinar over adv? Het kan allemaal! Met een helpdeskabonnement kunt u ons overigens altijd telefonisch contacteren. We kunnen u ook helpen bij het verwerken van uw loonadministratie, zodat het effect van adv enkel positief is en geen onnodige stress met zich meebrengt. Neem gerust contact met ons op bij vragen over onze diensten via info@flexknowledge.nl.