Uitzendkracht inhuren of uitzenden; de wetten en regels

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Als u een uitzendkracht inhuurt of uitzendt, zijn er bepaalde wetten en regels waar u rekening mee moet houden. De wet- en regelgeving bij uitzendkrachten is namelijk anders dan bij reguliere werknemers. Bij FlexKnowledge in Amsterdam weten we alles op het gebied van flexibele arbeid en helpen we u graag verder als het gaat om de actuele wet- en regelgeving.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Aan het uitzenden of inhuren van een uitzendkracht zijn bepaalde regels verbonden

Onze consultants zijn allemaal gespecialiseerd in een eigen vakgebied. Dit zorgt ervoor dat ze elkaar goed aanvullen en dat we u bij praktisch iedere vraag over flexibele arbeid uitstekend van dienst kunnen zijn. Wilt u bijvoorbeeld weten welke wetten en regels verbonden zijn aan het inhuren of uitzenden van een uitzendkracht? Dan geven we niet alleen advies op maat, maar bieden we ook diverse tools en modellen aan om te controleren of u deze wet- en regelgeving goed opvolgt.

Maak gebruik van onze diensten

Wilt u zich graag aan de actuele wetten en regels houden omtrent het inhuren of uitzenden van een uitzendkracht, bijvoorbeeld omdat u een grondige controle van de SNCU wilt voorkomen? Dan vertellen we u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl voor meer informatie.