Uitzendkracht inhuren of uitzenden: de wetten en regels

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Als u een uitzendkracht inhuurt of uitzendt, zijn er bepaalde wetten en regels waar u rekening mee dient te houden. De regels voor uitzendkrachten zijn namelijk anders dan voor reguliere werknemers. Bij FlexKnowledge weten we alles op het gebied van uitzendkrachten en helpen we u graag verder.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Aan het uitzenden of inhuren van een uitzendkracht zijn bepaalde regels verbonden

Onze consultants hebben elk hun eigen specialisatie. Dit zorgt ervoor dat de specialisten van ons consultancybureau elkaar goed aanvullen en dat u voor praktisch iedere vraag over de regels omtrent het inschakelen of uitzenden van een uitzendkracht bij ons terecht kan. Daarnaast weten wij alles over andere aspecten van flexibele arbeid, waardoor u altijd uitstekend bij ons kantoor terechtkunt. Wilt u bijvoorbeeld weten welke wetten en regels verbonden zijn aan het inhuren of uitzenden van een uitzendkracht? Dan voorzien we u niet alleen advies op maat, maar bieden we ook diverse tools en modellen aan om te controleren of u deze wet- en regelgeving goed opvolgt.

Ontdek welke regels en wetten u dient na te leven

Bent u een uitzender of schakelt u uitzendkrachten in voor uw onderneming en wilt u zich graag laten informeren over de actuele wetten en regels omtrent het inhuren of uitzenden van een uitzendkracht? Wilt u bijvoorbeeld een grondige controle van de SNCU voorkomen? Of wilt u meer weten over de ET-regeling? Dan vertellen wij u graag meer in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl voor meer informatie.