Advies over het inhuren van een uitzendkracht

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wanneer u advies wilt inwinnen over het inhuren of uitzenden van een uitzendkracht, bent u bij FlexKnowledge in goede handen. Wij helpen zowel inleners als uitleners, zoals uitzendbureaus, payrollbedrijven en detacheringsbedrijven, met hun vraagstukken. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden we naast consult op maat, diverse tools en modellen aan die u een beter beeld geven van de wet- en regelgeving omtrent flexibele arbeid.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Advies op maat voor het inhuren of uitzenden van een uitzendkracht

Omdat wij voor zowel inleners als uitleners werken, zijn onze adviezen altijd objectief. Wij kiezen geen kant en houden daardoor rekening met de belangen van alle partijen, met een win-winsituatie als gevolg. Bovendien kunnen wij altijd deskundig advies op maat leveren als u een uitzendkracht aanneemt of uitzendt. Onze ervaren consultants hebben elk hun eigen specialisatie. Hierdoor vullen zij elkaar perfect aan en ontvangt u gegarandeerd een passende oplossing. Of u nu zo goedkoop mogelijk wilt inhuren of juist de verantwoordelijkheid wilt nemen voor uw uitzendkrachten: wij helpen u graag verder.

Laat u adviseren door onze consultants

Onze experts voorzien u graag van deskundig advies als u een uitzendkracht wilt inhuren of uitzenden en vragen heeft over de wetten en regels die hierbij komen kijken. Neem gerust contact op met ons consultancybureau door te bellen naar 088 – 999 1200 of een e-mail te sturen naar info@flexknowledge.nl.