Advies over het inhuren van een uitzendkracht

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Bij FlexKnowledge geven we diverse organisaties advies over het inhuren of het uitzenden van uitzendkrachten. Wij delen onze kennis met zowel inleners als uitleners zoals uitzendbureaus en detacheringsbedrijven. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden we naast consult op maat ook diverse tools en modellen aan die u een beter beeld geven van de wet- en regelgeving omtrent flexibele arbeid.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Advies op maat voor organisaties die een uitzendkracht inhuren of uitzenden

Omdat wij voor zowel inleners als uitleners werken, zijn onze adviezen altijd objectief. Wij kiezen geen kant en houden daardoor rekening met de belangen van alle partijen. Bovendien kunnen wij altijd advies op maat leveren als u een uitzendkracht aanneemt of uitzendt. Onze ervaren consultants zijn allemaal specialist in een eigen vakgebied. Hierdoor vullen ze elkaar perfect aan en hebben we altijd een oplossing voor u paraat. Of u nu zo goedkoop mogelijk wilt inhuren of juist de verantwoordelijkheid wilt nemen voor uw uitzendkrachten; wij helpen u graag verder.

Laat u adviseren door onze experts

Onze experts voorzien u graag van deskundig advies vanuit Amsterdam als u een uitzendkracht wilt inhuren of uitzenden. Neem gerust contact op met ons consultancybureau door te bellen naar 088 – 999 1200 of te mailen naar info@flexknowledge.nl. Onze experts kijken graag met u naar de mogelijkheden.