Advies over het inhuren van een uitzendkracht

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wanneer u advies wilt inwinnen over het inhuren of uitzenden van een uitzendkracht, bent u bij FlexKnowledge in goede handen. Wij helpen zowel inleners als uitleners, zoals uitzendbureaus, payrollbedrijven en detacheringsbedrijven, met hun vraagstukken. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden we naast consult op maat, diverse tools en modellen aan die u een beter beeld geven van de wet- en regelgeving omtrent flexibele arbeid.

Calculator

Wilt u advies ontvangen omtrent het inhuren of uitzenden van een uitzendkracht?

Advies op maat voor het inhuren of uitzenden van een uitzendkracht

Wij kiezen geen kant en houden daardoor rekening met de belangen van alle partijen, met een objectief advies en win-winsituatie als gevolg. Wij werken dan ook voor zowel:

Bovendien kunnen wij altijd deskundig advies op maat voor flexbureaus leveren als u een uitzendkracht aanneemt of uitzendt. Onze ervaren consultants hebben elk hun eigen specialisatie. Hierdoor vullen zij elkaar perfect aan en ontvangt u gegarandeerd een passend advies over uw specifieke situatie met uw uitzendkracht. Of u nu zo goedkoop mogelijk wilt inhuren of juist zelf de verantwoordelijkheid voor het aannemen van personeel wilt nemen: wij helpen u graag verder. Wij geven u ook graag meer informatie over de plichten en rechten voor uitzendbureaus.

Bent u geïnteresseerd in onze andere diensten of producten?

Laat u adviseren door onze consultants

Onze experts voorzien u graag van deskundig advies als u een uitzendkracht wilt inhuren of uitzenden en vragen heeft over de wetten en regels die hierbij komen kijken. Neem gerust contact op met ons consultancybureau door te bellen naar 088 – 999 1200 of een e-mail te sturen naar info@flexknowledge.nl.

Enkele van onze diensten:

Helpdeskabonnement: Antwoord op (bijna) al uw vragen!

Neem een helpdeskabonnement en u kunt gebruik maken van al onze kennis, producten en diensten voor een vast bedrag per jaar. AL vanaf iets meer dan € 5,00 per dag!
Lees verder

Meimaand FlexKnowledge Webinarmaand

In de maand mei organiseren we 5 verschillende webinars over 5 totaal verschillende onderwerpen. Keus genoeg dus. Kijk snel welk webinar voor jou het meest interessant is en schrijf je in!
Lees verder

Training Verzuim(kosten) omlaag! Wat kan en wat mag

Verzuim onder uitzendkrachten, gedetacheerden of payrollwerknemers kost veel geld, niet alleen aan doorbetaald loon, maar ook aan gemiste omzet. Tijdens deze eendaagse training helpen we je om die grip te gaan krijgen.
Lees verder