Advies over het inhuren van een uitzendkracht

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wanneer u advies wilt inwinnen over het inhuren of uitzenden van een uitzendkracht, bent u bij FlexKnowledge in goede handen. Wij helpen zowel inleners als uitleners, zoals uitzendbureaus, payrollbedrijven en detacheringsbedrijven, met hun vraagstukken. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden we naast consult op maat, diverse tools en modellen aan die u een beter beeld geven van de wet- en regelgeving omtrent flexibele arbeid.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Advies op maat voor het inhuren of uitzenden van een uitzendkracht

Wij kiezen geen kant en houden daardoor rekening met de belangen van alle partijen, met een objectief advies en win-winsituatie als gevolg. Wij werken dan ook voor zowel:

Bovendien kunnen wij altijd deskundig advies op maat voor flexbureaus leveren als u een uitzendkracht aanneemt of uitzendt. Onze ervaren consultants hebben elk hun eigen specialisatie. Hierdoor vullen zij elkaar perfect aan en ontvangt u gegarandeerd een passend advies over uw specifieke situatie met uw uitzendkracht. Of u nu zo goedkoop mogelijk wilt inhuren of juist de verantwoordelijkheid wilt nemen voor uw uitzendkrachten: wij helpen u graag verder. Wij geven u ook graag meer informatie over de plichten en rechten voor uitzendbureaus.

Laat u adviseren door onze consultants

Onze experts voorzien u graag van deskundig advies als u een uitzendkracht wilt inhuren of uitzenden en vragen heeft over de wetten en regels die hierbij komen kijken. Neem gerust contact op met ons consultancybureau door te bellen naar 088 – 999 1200 of een e-mail te sturen naar info@flexknowledge.nl.