Hulp met uitzendkrachten

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Voor deskundige hulp met het uitzenden van uitzendkrachten of het detacheren van flexwerkers, staan wij van FlexKnowledge graag voor u klaar. Daarnaast helpen wij ook inleners van flexibele krachten met consult op maat en diverse modellen en tools. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Dan kijken we graag met u naar de mogelijkheden om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vanuit ons kantoor in Amsterdam.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Wij bieden u hulp met het inhuren of uitzenden van uitzendkrachten

Werkt u met uitzendkrachten of flexwerkers en heeft u hulp nodig bij het correct volgen van de actuele wet- en regelgeving omtrent flexibele arbeid? Onze ervaren consultants gaan graag voor u aan de slag om deze wetten en regels om te zetten in een bruikbare aanpak. Iedere consultant heeft bij ons zijn eigen specialiteit waardoor ze elkaar goed aanvullen. Of u nu hulp nodig heeft met het opstellen van een fase A contract voor flexwerkers of bijvoorbeeld met het inhuren van extraterritoriale uitzendkrachten; wij hebben altijd wel een consultant die u goed van dienst is.

Ontdek ons dienstenaanbod online

Naast advies op maat bieden we ook diverse modellen en tools aan om u op weg te helpen. Zo hebben we oplossingen voor het berekenen van de kostprijs, het volgen van de ABU cao en voor het volgen van de privacywetgeving. Ontdek het aanbod online! Heeft u hulp nodig bij het detacheren of inhuren van flexwerkers of uitzendkrachten? Neem dan gerust contact met ons op via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl. Wij delen graag onze kennis met u.