Accountant inhuren of uitzenden; wij geven advies

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wilt u als uitlener een accountant plaatsen bij een bedrijf en heeft u hier advies bij nodig wat betreft de actuele wet- en regelgeving? Of wilt u juist als inlener een accountant aannemen en wilt u meer weten over de bijbehorende regels en wetten? In beide gevallen kunt u terecht bij FlexKnowledge. Wij weten alles over flexibele arbeid en brengen onze kennis graag voor u in de praktijk.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Als u een accountant wilt uitzenden of inhuren, vraagt u ons gerust om advies

Vanuit Amsterdam werken wij voor zowel uitleners, zoals uitzendbureaus en detacheringsbedrijven, als organisaties die flexibele krachten willen inhuren. Er is bij ons geen sprake van belangenverstrengeling. Wij werken objectief en voor de belangen van alle partijen. Zo creëren we een win-winsituatie en wederzijds vertrouwen tussen de inlener en de uitlener. Wenst u advies omdat u een accountant wilt uitzenden of inhuren? Dan gaan we graag met u kijken naar de actuele wetten en regels.

Maak gebruik van onze kennis

Bij FlexKnowledge vertalen we wet- en regelgeving naar de bruikbare praktijk. Wilt u graag advies over het plaatsen of inhuren van een accountant of wilt u gebruik maken van een van onze diensten, zoals het berekenen van de kosten van een uitzendkracht? Bel ons dan op 088 – 999 1200 voor meer informatie.