Accountant inhuren of uitzenden: wij geven advies

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wilt u als uitlener een accountant plaatsen bij een bedrijf en wilt u advies ontvangen inzake de actuele wet- en regelgeving? Of wilt u juist als inlener een accountant aannemen en zou u graag informatie inwinnen omtrent de bijbehorende regels en wetten? In beide gevallen kunt u terecht bij FlexKnowledge. Wij weten alles over flexibele arbeid en brengen onze kennis graag voor u in de praktijk.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Als u een accountant wilt uitzenden of inhuren, vraagt u ons gerust om advies

Wij werken voor een groot scala aan klanten, waaronder uitleners, zoals uitzendbureaus, payrollbedrijven en detacheringsbedrijven, maar ook organisaties die flexibele krachten willen inhuren. Er is bij ons geen sprake van belangenverstrengeling. Wij werken objectief en behartigen de belangen van alle partijen. Zo creëren we een win-winsituatie en wederzijds vertrouwen tussen de inlener en de uitlener. Wenst u advies te ontvangen, omdat u een accountant wilt uitzenden of inhuren? Dan kijken we graag met u naar de actuele wetten en regels.

Win deskundig advies op maat in

Bij FlexKnowledge vertalen we wet- en regelgeving naar de bruikbare praktijk. Wilt u graag advies ontvangen over het plaatsen of inhuren van een accountant? Of bent u benieuwd naar onze andere diensten, zoals het berekenen van de kosten van een uitzendkracht? Bel dan naar 088 – 999 1200 of stuur een e-mail naar info@flexknowledge.nl.