SNCU controle

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

De SNCU kan bij uw uitzendbureau of detacheringsbedrijf een controle uitvoeren om te kijken of de cao voor uitzendkrachten goed wordt nageleefd. De meeste organisaties merken niet veel van de SNCU. Pas als er afwijkingen zijn vastgesteld, wordt er uitgebreider onderzoek. Wilt u voorkomen dat de SNCU een grondige controle gaat uitvoeren? Vraag de consultants FlexKnowledge dan om advies!

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Met ons advies een SNCU controle voorkomen

Bij FlexKnowledge weten we alles op het gebied van flexibele arbeid. Wij adviseren zowel inleners als uitleners van uitzendkrachten over de actuele wet- en regelgeving en bieden daarnaast diverse tools en modellen aan om het eenvoudiger te maken deze wetten en regels na te leven. Wilt u voorkomen dat de SNCU een grondige controle bij uw organisatie gaat doen? Dan kan ons deskundige advies over de cao van flexibel personeel hulp bieden.

Schakel ons adviesbureau in voor consult op maat

Bij ons adviesbureau in Amsterdam bent u verzekerd van consult op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in diverse vakgebieden om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wilt u advies over het naleven van de cao voor uitzendkrachten om zo een controle van de SNCU te voorkomen? Dan kijken we graag met u naar de huidige situatie van uw bedrijf. Neem contact met ons op via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl voor meer informatie.