SNCU-controle

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Weet u wat een SNCU-controle is? De SNCU (Stichting Naleving Cao voor Uitzendkrachten) kan bij uw uitzendbureau of detacheringsbedrijf een controle uitvoeren om te kijken of de cao voor uitzendkrachten goed wordt nageleefd. De meeste organisaties merken niet veel van deze stichting. Pas als er afwijkingen zijn vastgesteld, wordt er een uitgebreider SNCU-onderzoek gedaan. Als u een SNCU-controle wilt voorkomen, neemt u contact op met de consultants van FlexKnowledge. Zij beschikken over de juiste ervaring en kennis en kunnen u van meer informatie, evenals deskundig advies op maat voorzien om u voor te bereiden op een SNCU-contact.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Met ons advies zijn een SNCU-controle en een SNCU-onderzoek te voorkomen

Bij FlexKnowledge hebben we veel kennis en kunde op het gebied van flexibele arbeid. Wij adviseren zowel inleners als uitleners van uitzendkrachten over de actuele wet- en regelgeving. Daarnaast bieden wij diverse tools en modellen aan om het naleven van deze wetten en regels eenvoudiger te maken en een SNCU-contact te vermijden. Wanneer u wilt voorkomen dat er een SNCU-controle of een uitgebreid SNCU-onderzoek bij uw organisatie wordt aangevraagd, kunt u dus met een gerust hart contact met ons opnemen. Wij bieden u vervolgens deskundig advies over de cao van uw flexibele personeel aan. Zo weet u precies welke stappen te ondernemen vooraleer een SNCU-contact plaatsvindt.

Neem contact met ons op en voorkom een SNCU-onderzoek

Bij ons adviesbureau bent u te allen tijde verzekerd van een consult op maat voor een SNCU-contact. Wilt u contact met ons opnemen en advies ontvangen over een cao-onderzoek voor uitzendkrachten om zo een SNCU-controle of SNCU-onderzoek te voorkomen? Dan kijken we graag met u naar de huidige situatie van uw bedrijf. Bel naar 088 – 999 1200 of stuur een e-mail naar info@flexknowledge.nl wanneer een SNCU-contact plaatsvindt.