Uitzendbureau met fase A contracten

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Werkt uw uitzendbureau met fase A contracten en wilt u weten wat daar de juiste wetten en regels voor zijn? Vraag de consultants van FlexKnowledge in Amsterdam dan om hulp en laat u adviseren. Wij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van flexibele arbeid en bieden naast consult op maat ook diverse tools en modellen aan om zowel uitzendbureaus als organisaties die uitzendkrachten aannemen te helpen.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Waar moet u als uitzendbureau op letten bij een fase A contract?

Wanneer een werknemer minder dan 78 weken voor dezelfde uitzendorganisatie werkt, is er sprake van een fase-A-contract. Fase A is een deel van de ABU-cao en heeft zo zijn eigen wet- en regelgeving. Wat gebeurt er bijvoorbeeld bij een onderbreking van de werkzaamheden en kan er een uitzendovereenkomst worden afgesloten met uitzendbeding? Op al deze vragen en meer hebben wij bij FlexKnowledge een passend antwoord.

Neem contact op met onze consultants

Wilt u als uitzendbureau weten wat juist en onjuist is binnen de actuele regelgeving van een fase-A-contract? Neem dan contact op met onze consultants en laat u adviseren. Ook bij een fase B-contract of als u ander soort hulp bij flexibel personeel wenst, staan wij graag voor u klaar. Bel naar 088 – 999 1200 of mail naar info@flexknowledge.nl voor meer informatie.