Uitzendbureau met werknemers in fase A

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Werkt uw uitzendbureau met contracten in fase A en wilt u weten welke wetten en regels hiermee gepaard gaan? De consultants van FlexKnowledge voorzien u graag van het juiste advies. Zij hebben namelijk ruime kennis en ervaring op het gebied van flexibele arbeid. Naast een consult op maat, biedt ons personeelsadviesbureau diverse tools en modellen aan om uitzendbureaus en organisaties die uitzendkrachten inhuren, te helpen.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Waar dient u als uitzendbureau op te letten bij een contract in fase A?

Zolang een werknemer minder dan 52 weken voor dezelfde uitzendorganisatie werkt, is er sprake van een contract in fase A. Fase A is een onderdeel van de ABU-cao en komt met een eigen set regels en wetten die u als uitzendbureau natuurlijk correct wilt volgen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld bij een onderbreking van de werkzaamheden? En kan er een uitzendovereenkomst worden afgesloten met uitzendbeding? Wanneer is een uitzendovereenkomst een oproepcontract en wanneer niet? Op al deze vraagstukken en meer biedt ons adviesbureau u een passend antwoord.

Laat u informeren naar de actuele regelgeving

Wilt u als uitzendbureau weten wat juist en onjuist is binnen de actuele regelgeving voor een contract in fase A? Neem dan contact op met onze consultants en laat u adviseren. Heeft u vragen over een fase B-contract? Zoekt u ondersteuning en hulp bij uitzendkrachten? Wij staan graag voor u klaar. Bel naar 088 – 999 1200 of stuur een e-mail naar info@flexknowledge.nl.