Uitzendbureau met fase A contracten

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Werkt uw uitzendbureau met fase A contracten en wilt u weten welke wetten en regels hiermee gepaard gaan? De consultants van FlexKnowledge voorzien u graag van het juiste advies. Zij hebben namelijk ruime kennis en ervaring op het gebied van flexibele arbeid. Naast een consult op maat, biedt ons personeelsadviesbureau ook diverse tools en modellen aan om uitzendbureaus en organisaties die uitzendkrachten inhuren, te helpen.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Waar moet u als uitzendbureau op letten bij een fase A contract?

Zolang een werknemer minder dan 52 weken voor dezelfde uitzendorganisatie werkt, is er sprake van een fase A contract. Fase A is een onderdeel van de ABU-cao en komt met een eigen wet- en regelgeving. Wat gebeurt er bijvoorbeeld bij een onderbreking van de werkzaamheden? En kan er een uitzendovereenkomst worden afgesloten met uitzendbeding? Wanneer is een uitzendovereenkomst een oproepcontract en wanneer niet? Op al deze vraagstukken en meer helpt FlexKnowledge u verder met een passend antwoord.

Laat u informeren naar de actuele regelgeving

Wilt u als uitzendbureau weten wat juist en onjuist is binnen de actuele regelgeving van een fase A contract? Neem dan contact op met onze consultants en laat u adviseren. Ook als u vragen heeft over een fase B contract of wanneer u andere hulp bij flexibel personeel wenst, staan wij graag voor u klaar. Neem dus gerust contact met ons op. Bel naar 088 – 999 1200 of stuur een e-mail naar info@flexknowledge.nl.