Fase B en de nieuwe wetgeving

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Gaat uw uitzendkracht naar fase B en wilt u graag weten met welke nieuwe wetgeving u te maken krijgt, en waar de uitzendkracht recht op heeft? Dan helpen wij van FlexKnowledge u graag op weg. Onze consultants hebben kennis en ervaring op het gebied van flexibele arbeid en weten u van deskundig advies op maat te voorzien.

Calculator

Krijgt uw uitzendkracht een fase B contract en wilt u meer weten over de nieuwe wetgeving van deze fase?

Voldoende kennis over fase B contracten en de nieuwe wetgeving

Werkt een uitzendkracht 52 weken of langer voor hetzelfde uitzendbureau? Dan gaat de werknemer van fase A naar fase B. In deze fase krijgt de uitzendkracht een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd en heeft hij of zij meer rechten vanuit het uitzendbureau dan in de eerste fase. Wilt u graag weten welke wetten en regels hierbij komen kijken? Dan adviseren wij u graag over het opstellen van het nieuwe contract in fase B en de actuele wetgeving waar u aan dient te voldoen. Bij het geven van advies houden we altijd rekening met de belangen van zowel de inlener, de uitzender, en de uitzendkracht zelf. Op die manier voldoet iedereen aan de nieuwe wetgeving, zowel qua rechten als plichten, in fase B.

Bent u geïnteresseerd in onze andere diensten of producten?

Bel of mail ons voor meer informatie

Wilt u graag onze consultants inschakelen omdat uw uitzendkracht een contract voor fase B krijgt en u niet zeker bent over de nieuwe wetgeving? Dan neemt u het best contact met ons op via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl. Vraag gerust om meer informatie over onze diensten. We geven u bijvoorbeeld ook graag advies over uitzendovereenkomsten.

Enkele van onze diensten:

Helpdeskabonnement: Antwoord op (bijna) al uw vragen!

Neem een helpdeskabonnement en u kunt gebruik maken van al onze kennis, producten en diensten voor een vast bedrag per jaar. AL vanaf iets meer dan € 5,00 per dag!
Lees verder

Meimaand FlexKnowledge Webinarmaand

In de maand mei organiseren we 5 verschillende webinars over 5 totaal verschillende onderwerpen. Keus genoeg dus. Kijk snel welk webinar voor jou het meest interessant is en schrijf je in!
Lees verder

Training Verzuim(kosten) omlaag! Wat kan en wat mag

Verzuim onder uitzendkrachten, gedetacheerden of payrollwerknemers kost veel geld, niet alleen aan doorbetaald loon, maar ook aan gemiste omzet. Tijdens deze eendaagse training helpen we je om die grip te gaan krijgen.
Lees verder