Het pensioen van uitzendkrachten in 2024

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wilt u meer weten over het pensioen dat uitzendkrachten krijgen in 2024? De experts van FlexKnowledge gaan graag met u in gesprek over alle informatie omtrent de pensioenen van uitzendkrachten. De regelgeving aangaande uitzendkrachten is namelijk anders dan bij de vaste werknemers die bij uw organisatie in dienst zijn.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Alles over het pensioen van uw uitzendkrachten in 2024

Als u meer wilt weten over de regels omtrent uitzendkrachten, dan zit u bij ons goed. De experts van ons adviesbureau adviseren u graag over de pensioenen van uitzendkrachten in 2024, maar ook met vragen over andere wetgeving over dit soort krachten kunt u bij ons terecht. Zo is het mogelijk om in onze artikelen meer informatie te vergaren over bijvoorbeeld de beloningen voor uitzendkrachten. Wij geven u ook graag advies op maat over uw specifieke situatie.

Kom met ons kennismaken

Wilt u dat wij eens met u meedenken voor persoonlijk advies omtrent de wet- en regelgeving die voor u geldt? Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen over het pensioen van uitzendkrachten in 2024 te beantwoorden. Ook voor meer informatie over andere zaken als de verplichte certificering voor uitzenders in 2025 kunt u bij ons terecht. Wilt u liever in een online seminar horen wat wij te vertellen hebben? Dat kan! Meld u dan aan voor ons webinar over de wijzigingen in pensioenen. U neemt hiervoor contact met ons op via info@flexknowledge.nl.