Het pensioen van uitzendkrachten in 2024

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wilt u meer weten over het pensioen dat uitzendkrachten krijgen in 2024? De experts van FlexKnowledge gaan graag met u in gesprek over alle informatie omtrent de pensioenen van uitzendkrachten. De regelgeving aangaande uitzendkrachten is namelijk anders dan bij de vaste werknemers die bij uw organisatie in dienst zijn.

Calculator

Wat zijn de pensioenopties voor uitzendkrachten in 2024?

Alles over het pensioen van uw uitzendkrachten in 2024

Als u meer wilt weten over de regels omtrent uitzendkrachten, dan zit u bij ons goed. De experts van ons adviesbureau adviseren u graag over de pensioenen van uitzendkrachten in 2024, maar ook met vragen over andere wetgeving over dit soort krachten kunt u bij ons terecht. Zo is het mogelijk om in onze artikelen meer informatie te vergaren over bijvoorbeeld de beloningen voor uitzendkrachten. Wij geven u ook graag advies op maat over uw specifieke situatie.

Bent u geïnteresseerd in onze andere diensten of producten?

Kom met ons kennismaken

De professionele hulp van experts op het gebied van wet- en regelgeving voor uitzendkrachten en flexwerkers strekt verder dan alleen advies. We assisteren bijvoorbeeld bij het herinrichten van interne processen om deze in lijn te brengen met de huidige wetgeving. Daarnaast adviseren we over de meest geschikte contractvormen voor uw situatie, waardoor u flexibiliteit behoudt terwijl u compliant blijft. De experts van ons bedrijf staan ook klaar om u te adviseren over compliance strategieën die uw bedrijf kunnen beschermen tegen juridische uitdagingen. Onze expertise omvat eveneens de nieuwste trends en ontwikkelingen in arbeidsrecht, zodat uw bedrijf altijd voorbereid is op toekomstige veranderingen.

Enkele van onze diensten:

Helpdeskabonnement: Antwoord op (bijna) al uw vragen!

Neem een helpdeskabonnement en u kunt gebruik maken van al onze kennis, producten en diensten voor een vast bedrag per jaar. AL vanaf iets meer dan € 5,00 per dag!
Lees verder

Meimaand FlexKnowledge Webinarmaand

In de maand mei organiseren we 5 verschillende webinars over 5 totaal verschillende onderwerpen. Keus genoeg dus. Kijk snel welk webinar voor jou het meest interessant is en schrijf je in!
Lees verder

Training Verzuim(kosten) omlaag! Wat kan en wat mag

Verzuim onder uitzendkrachten, gedetacheerden of payrollwerknemers kost veel geld, niet alleen aan doorbetaald loon, maar ook aan gemiste omzet. Tijdens deze eendaagse training helpen we je om die grip te gaan krijgen.
Lees verder