Advies over het personeelsbeleid

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wilt u graag advies ontvangen over het personeelsbeleid binnen uw organisatie? De consultants van FlexKnowledge hebben die kennis over verschillende vormen van arbeid en voorzien u graag van advies op maat. Zij informeren u onder meer over de wet- en regelgeving die bij het inzetten van uitzendkrachten, payrollkrachten en gedetacheerde medewerkers komt kijken. Naast advies, bieden wij verschillende tools en modellen aan om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Met ons advies hanteert u een uitstekend personeelsbeleid binnen uw organisatie

Als u gebruikmaakt van uitzendkrachten binnen uw organisatie, komt daar vaak veel bij kijken. Het is belangrijk dat u weet wat de wetten en regels omtrent flexibele arbeid zijn en hoe u deze dient te implementeren. Daarom helpt FlexKnowledge u graag verder door advies op maat aan te bieden over het personeelsbeleid binnen uw bedrijf. Wij werken, onder andere, samen met:

Dankzij onze uitgebreide kennis over het personeelsbeleid in verband met flexibele arbeid en reguliere werknemers, kunnen wij u altijd van het juiste advies voorzien.

Verbeter uw personeelsbeleid

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag onze consultants gerust om advies om het personeelsbeleid binnen uw organisatie te verbeteren. U bereikt ons door te bellen naar 088 – 999 1200 of een e-mail te sturen naar info@flexknowledge.nl. Als deskundig personeelsadviesbureau helpen we u graag bij alle vraagstukken omtrent personeelsbeleid.