Advies over het personeelsbeleid

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wilt u graag advies ontvangen over het personeelsbeleid binnen uw organisatie? De consultants van FlexKnowledge hebben voldoende kennis over flexibele arbeid en voorzien u graag van advies op maat met betrekking tot uitzendkrachten en de wet- en regelgeving die daarbij komt kijken. Naast advies bieden wij ook verschillende tools en modellen aan om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Met ons advies hanteert u een uitstekend personeelsbeleid binnen uw organisatie

Als u gebruikmaakt van uitzendkrachten binnen uw organisatie, komt daar vaak veel bij kijken. Het is belangrijk dat u weet wat de wetten en regels zijn omtrent flexibele arbeid en hoe u deze moet implementeren binnen uw organisatie. Daarom helpen wij van FlexKnowledge u graag verder door advies op maat aan te bieden over het personeelsbeleid van uw bedrijf. Bovendien adviseren wij niet alleen organisaties die uitzendkrachten inhuren, maar ook uitzendbureaus en detacheringsbedrijven bijvoorbeeld.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag onze consultants gerust om advies en verbeter het personeelsbeleid van uw organisatie. U bereikt ons door te bellen naar 088 – 999 1200. Als deskundig personeelsadviesbureau uit Amsterdam helpen we u graag op weg als het om flexibele arbeid gaat.