Extraterritoriale uitzendkrachten

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Huurt u extraterritoriale uitzendkrachten in of zendt u deze uit als uitzendbureau of detacheringsbureau? Dan zijn er bepaalde wetten en regels waar u rekening mee dient te houden. Bij FlexKnowledge in Amsterdam hebben we voldoende kennis op het gebied van flexibele arbeid. Wij adviseren u graag over de actuele wet- en regelgeving omtrent extraterritoriale uitzendkrachten.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

De ET-regeling bij extraterritoriale uitzendkrachten

Bij extraterritoriale uitzendkrachten wordt vaak de ET-regeling toegepast. Deze regeling zorgt ervoor dat buitenlandse werknemers die tijdelijk naar Nederland komen een belastingvrije vergoeding krijgen voor de extra kosten die ze maken omdat ze tijdelijk buiten het land van herkomst werken. Het gaat hierbij voornamelijk om huisvestingskosten, maar bijvoorbeeld ook om vervoerskosten van en naar Nederland en extra kosten voor levensonderhoud. De uitzendkracht kan een stukje belast loon afstaan in ruil voor deze belastingvrije vergoeding. Onze consultants weten precies met welke wetten en regels u rekening moet houden bij het aannemen of uitzenden van buitenlandse uitzendkrachten en voorzien u graag van advies op maat.

Neem contact met ons op

Kiest u ervoor om extraterritoriale uitzendkrachten in te huren of uit te zenden en wilt u hier graag deskundig advies over? Schakel onze consultants in en profiteer van onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van flexibele arbeid. U bereikt ons door te bellen naar 088 – 999 1200 of te e-mailen naar info@flexknowledge.nl.