Transparante arbeidsvoorwaarden

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wilt u leren wat de Wet Transparante en Voorspelbare Arbeidsvoorwaarden exact inhoudt? Dan staan de experts van FlexKnowledge voor u klaar! Wij begrijpen dat deze wet voor een aantal veranderingen kan zorgen in uw bedrijfsbeleid. Daarom staan wij u zo goed mogelijk te woord, zodat u na afloop van een webinar of gesprek met ons begrijpt wat de wet precies inhoudt.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Wet Transparante en Voorspelbare Arbeidsvoorwaarden toepassen in de praktijk

Als u bij ons een webinar wilt volgen over de Wet Transparante en Voorspelbare Arbeidsvoorwaarden legt onze expert alle administratieve en praktische veranderingen aan u uit. Een webinar van ons adviesbureau over dit onderwerp is geschikt voor de manager en teamleider salarisadministratie, financieel managers, het hoger commercieel middenkader en directeuren van payrollers, detacheerders en uitzenders. Valt u niet in deze doelgroep, maar wilt u toch meer leren in een seminar over de wet- en regelgeving omtrent transparante arbeidsvoorwaarden? Ook dan staan we u graag te woord.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wanneer u meer wilt weten over de Wet Transparante en Voorspelbare Arbeidsvoorwaarden, zullen we de veranderingen die de wet met zich meebrengt, uitleggen aan de hand van een praktijkvoorbeeld. Zo kunt u na onze uitleg zelf aan de slag om de wijzigingen goed uit te voeren binnen uw organisatie. Heeft u nog andere vraagstukken omtrent bijvoorbeeld het model voor arbeidsovereenkomsten? Ook dan staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op om u in te schrijven voor de webinar of een afspraak te maken door een e-mail te sturen naar info@flexknowledge.nl.