Verplichte certificering voor uitzenders in 2025

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Wanneer u bij een uitzendbureau werkt, bent u er vast al van op de hoogte dat u een verplichte certificering dient te hebben vanaf 2025. Weet u nog niet precies hoe u dit aan dient te pakken of welke veranderingen dit voor u meebrengt? De experts van FlexKnowledge staan voor u klaar om dit alles aan u uit te leggen.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Zorgen voor de verplichte certificering voor uw uitzendbureau vanaf 2025

Vanaf 2025 dienen alle uitzendbureaus in Nederland een verplichte certificering te hebben. Op deze manier wil de overheid onbetrouwbare uitzendbureaus tegenwerken en uitzendkrachten beschermen. Wanneer u meer informatie wilt over het regelen van de certificering voor uw uitzendbureau, helpen wij u graag. Als ervaren adviesbureau zorgen wij ervoor dat u de wetgeving begrijpt en toe kunt passen op uw eigen situatie. Wij lichten u desgewenst ook in over alle zaken omtrent de pensioenen voor uitzendkrachten.

Neem contact met ons op met uw vragen

Wilt u weten hoe u met uw uitzendbureau vanaf 2025 de verplichte certificering kunt hebben? Vraag dan onze specialisten om hulp door contact met ons op te nemen. Wij nemen alle diensten en kennis die wij over uitzenders beschikken met u door. Wij bieden u bovendien webinars aan over flexibele arbeid. In onze webinars worden verschillende aspecten van de regelgeving omtrent uitzendkrachten besproken.