Certificering voor uitzendbureaus

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

De certificering voor uitzendbureaus zorgt ervoor dat er geen misbruik gemaakt kan worden van uitzendkrachten. Door in zee te gaan met een gecertificeerd bureau, zijn de inleners zeker dat ze samenwerken met een bureau dat respect heeft voor zijn uitzendkrachten. Als uitzendbureau wilt u dus natuurlijk zo’n certificering hebben, maar hoe gaat het verkrijgen van deze certificering in zijn werk? FlexKnowledge helpt u graag verder.

Calculator

Bent u op zoek naar certificering voor uitzendbureaus?

Verkrijg uw certificering voor uitzendbureaus dankzij onze hulp

Als consultancybureau staan wij klaar om u te helpen de droge taal van wetten te vertalen naar een begrijpbare praktijk. Dankzij onze doorgrondende kennis van de huidige wet- en regelgeving voor uitzendkrachten, kunnen onze consultants al uw vragen snel beantwoorden. Zo helpen wij u dus ook om de juiste certificering voor uitzendbureaus aan te vragen. Wist u dat het vanaf 2025 verplicht is om een certificering te hebben voor uw bureau? Deze verplichting bestaat om zowel uitzendkrachten als inleners te beschermen, en is dus zeer belangrijk. Zonder die certificering mogen uitzendbureaus namelijk niet meer operatief zijn. Wij helpen u alle nodige documentatie te verzamelen en op de juiste manier in te dienen.

Bent u geïnteresseerd in onze andere diensten of producten?

Schakel onze diensten in

Wilt u beginnen met het verzamelen van de nodige documenten en gegevens om de certificering voor uitzendbureaus aan te vragen, maar ziet u niet waar u best kan starten? Wij geven u graag het juiste advies over flexwerkers en andere kwesties. Ontdek onze verschillende producten en diensten en neem contact met ons op om een afspraak te maken. Stuur een e-mail naar info@flexknowledge.nl.

Enkele van onze diensten:

Helpdeskabonnement: Antwoord op (bijna) al uw vragen!

Neem een helpdeskabonnement en u kunt gebruik maken van al onze kennis, producten en diensten voor een vast bedrag per jaar. AL vanaf iets meer dan € 5,00 per dag!
Lees verder

Meimaand FlexKnowledge Webinarmaand

In de maand mei organiseren we 5 verschillende webinars over 5 totaal verschillende onderwerpen. Keus genoeg dus. Kijk snel welk webinar voor jou het meest interessant is en schrijf je in!
Lees verder

Training Verzuim(kosten) omlaag! Wat kan en wat mag

Verzuim onder uitzendkrachten, gedetacheerden of payrollwerknemers kost veel geld, niet alleen aan doorbetaald loon, maar ook aan gemiste omzet. Tijdens deze eendaagse training helpen we je om die grip te gaan krijgen.
Lees verder