Certificering voor uitzendbureaus

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

De certificering voor uitzendbureaus zorgt ervoor dat er geen misbruik gemaakt kan worden van uitzendkrachten. Door in zee te gaan met een gecertificeerd bureau, zijn de inleners zeker dat ze samenwerken met een bureau dat respect heeft voor zijn uitzendkrachten. Als uitzendbureau wilt u dus natuurlijk zo’n certificering hebben, maar hoe gaat het verkrijgen van deze certificering in zijn werk? FlexKnowledge helpt u graag verder.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Verkrijg uw certificering voor uitzendbureaus dankzij onze hulp

Als consultancybureau staan wij klaar om u te helpen de droge taal van wetten te vertalen naar een begrijpbare praktijk. Dankzij onze doorgrondende kennis van de huidige wet- en regelgeving voor uitzendkrachten, kunnen onze consultants al uw vragen snel beantwoorden. Zo helpen wij u dus ook om de juiste certificering voor uitzendbureaus aan te vragen. Wist u dat het in 2025 verplicht is om een certificering te hebben voor uw bureau? Deze verplichting bestaat om zowel uitzendkrachten als inleners te beschermen, en is dus zeer belangrijk. Zonder die certificering mogen uitzendbureaus namelijk niet meer operatief zijn. Wij helpen u alle nodige documentatie te verzamelen en op de juiste manier in te dienen.

Schakel onze diensten in

Wilt u beginnen met het verzamelen van de nodige documenten en gegevens om de certificering voor uitzendbureaus aan te vragen, maar ziet u niet waar u best kan starten? Wij geven u graag het juiste advies. Ontdek onze verschillende producten en diensten en neem contact met ons op om een afspraak te maken. Stuur een e-mail naar info@flexknowledge.nl.