Technische en organisatorische maatregelen van AVG

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Bent u als uitzendkantoor, inlener, payrollbedrijf of detacheringsbureau op zoek naar duidelijk advies omtrent de technische en organisatorische maatregelen die de AVG met zich meebrengt? De specialisten van FlexKnowledge bieden u graag de nodige hulp. Wij helpen u verder met een duidelijk en praktijkgericht advies.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

De technische en organisatorische maatregelen voor het voldoen aan de AVG

De AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, is de verordening die alle regels voor het verwerken van persoonsgegevens standaardiseert en mensen meer privacyrechten geeft. Als expert die u advies voor uw personeelsbeleid geeft, ontvangt u indien nodig meer informatie over de technische en organisatorische maatregelen die nodig zijn om aan de AVG te voldoen. Wij weten hoe gecompliceerd wetteksten kunnen zijn. Daarom hebben wij een overzichtelijk artikel geschreven over welke technische en organisatorische maatregelen de overheid omtrent de AVG precies verwacht van organisaties die omgaan met persoonsgegevens. Wenst u toch net iets meer begeleiding? Dan staan onze consultants klaar om een duidelijk antwoord op al uw vragen te bieden.

Wees op de hoogte van alle details

FlexKnowledge staat klaar om u advies over de privacywetgeving te bieden, van maatregelen tot rechten en plichten. Bent u naast het leren over de eisen van de AVG en de bijbehorende technische en organisatorische maatregelen ook toe aan een opfrisser rond transparante arbeidsvoorwaarden? Bekijk dan zeker een van onze webinars of vlogs. U kunt bovendien altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@flexknowledge.nl of ons te bellen op + 31 (0)88 – 999 1200.