SNCU: dossiers aanvragen

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

De SNCU, ofwel: de Stichting Naleving Cao voor Uitzendkrachten, kan bepaalde documenten en dossiers aanvragen en afhankelijk van de uitkomst van het onderzoek, een controle bij uw uitzendbureau of detacheringsbedrijf uitvoeren. Tijdens deze controle wordt onderzocht of de wet- en regelgeving van de cao voor uitzendkrachten op de juiste manier wordt nageleefd. Wilt u een grondige controle van de SNCU voor zijn? Dan kunnen de consultants van FlexKnowledge u helpen een grondig onderzoek te voorkomen.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

De SNCU en het aanvragen van dossiers: wees een onderzoek voor

Wanneer u werkt rond flexibele arbeid, weet u dat de regels hiervoor niet altijd eenduidig zijn. Onze specialisten hebben veel kennis omtrent de huidige wet- en regelgeving met betrekking tot deze vorm van arbeid en geven u graag adviezen. Zowel inleners als uitleners vertrouwen op onze expertise. Naast het leveren van advies, bieden wij diverse tools en modellen aan, waarmee het naleven van bepaalde wetten en regels eenvoudiger wordt. Ook wanneer de SNCU documenten bij uw organisatie wilt aanvragen, kunnen wij u voorzien van de juiste handvatten. Zo bent u altijd voorbereid, mocht er een SNCU-controle plaatsvinden. Wij helpen u om correcte en foutloze dossiers aan te leveren. Daarnaast past u onze kennis toe in uw eigen bedrijf dankzij onze seminars over wet- en regelgeving. Door deze samenwerking loopt alles op rolletjes en hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer de SNCU dossiers bij opvraagt.

Profiteer van de expertise van onze professionals

Wilt u voorkomen dat de SNCU een grondig onderzoek bij uw organisatie start? Vertrouw dan op de expertise en jarenlange ervaring van onze consultants. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Dan stuurt u een e-mail naar info@flexknowledge.nl of belt u naar 088 – 999 1200. Wij vertellen u graag meer.