Schijnzelfstandigheid voorkomen

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Het voorkomen van schijnzelfstandigheid is belangrijk wanneer u flexwerkers of zzp’ers inhuurt voor uw bedrijf. FlexKnowledge biedt gericht advies aan om te zorgen dat uw samenwerking met zelfstandigen niet als schijnzelfstandigheid wordt gezien. Dit advies helpt u om de juiste juridische en operationele maatregelen te treffen, zodat u voldoet aan alle relevante wetgeving en risico’s minimaliseert. Door actief schijnzelfstandigheid te voorkomen, beschermt u uw bedrijf tegen potentiële juridische uitdagingen en waarborgt u een eerlijke behandeling van alle betrokken partijen.

Calculator

Wilt u maatregelen treffen om schijnzelfstandigheid te voorkomen binnen uw bedrijf?

Voorkomen van schijnzelfstandigheid met advies van experts

Om schijnzelfstandigheid te voorkomen, is het belangrijk om te voldoen aan de geldende wetten en regelgevingen. Wij helpen u om door het complexe landschap van arbeidswetgeving te navigeren, inclusief de Wet Beoordeling Arbeidsrelaties en Rechtsvermoeden (VBAR). De experts van ons adviesbureau adviseren u over het correct toepassen van deze en andere wetten om risico’s te minimaliseren en een heldere, transparante werkrelatie met uw zzp’ers en flexwerkers te onderhouden. Hierdoor waarborgt u een legitieme en ethische bedrijfsvoering. Ons doel is om u te ondersteunen bij het effectief schijnzelfstandigheid voorkomen met passend advies over de wet- en regelgeving. Zo zorgt u dat uw samenwerking met zelfstandigen volledig in lijn is met de huidige wetgeving.

Bent u geïnteresseerd in onze andere diensten of producten?

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Wilt u zeker weten dat uw samenwerking met flexwerkers en zzp’ers niet als schijnzelfstandigheid wordt beoordeeld? Neem contact op met onze experts om een afspraak te maken voor persoonlijk advies. Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van maatwerkadvies en hulp met uitzendkrachten, gericht op uw specifieke situatie. Wij zorgen ervoor dat u goed voorbereid bent en uw bedrijf beschermd is tegen juridische complicaties.

Enkele van onze diensten:

Helpdeskabonnement: Antwoord op (bijna) al uw vragen!

Neem een helpdeskabonnement en u kunt gebruik maken van al onze kennis, producten en diensten voor een vast bedrag per jaar. AL vanaf iets meer dan € 5,00 per dag!
Lees verder

Meimaand FlexKnowledge Webinarmaand

In de maand mei organiseren we 5 verschillende webinars over 5 totaal verschillende onderwerpen. Keus genoeg dus. Kijk snel welk webinar voor jou het meest interessant is en schrijf je in!
Lees verder

Training Verzuim(kosten) omlaag! Wat kan en wat mag

Verzuim onder uitzendkrachten, gedetacheerden of payrollwerknemers kost veel geld, niet alleen aan doorbetaald loon, maar ook aan gemiste omzet. Tijdens deze eendaagse training helpen we je om die grip te gaan krijgen.
Lees verder