Wet VBAR

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Ontvang deskundig advies van FlexKnowledge over de toepassing en implicaties van de Wet VBAR binnen uw organisatie. De Wet VBAR (Verduidelijking Beoordeling Arbeidsrelaties en Rechtsvermoeden) is ontworpen om schijnzelfstandigheid tegen te gaan en zorgt voor duidelijkheid in de arbeidsrelatie tussen opdrachtgevers en zzp’ers. Onze experts staan klaar om u te voorzien van alle nodige informatie en begeleiding om te voldoen aan de eisen van deze wetgeving.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Wat is de Wet VBAR?

De Wet VBAR is een regelgeving die schijnzelfstandigheid moet voorkomen door duidelijke criteria te stellen voor de arbeidsrelatie tussen zzp’ers en hun opdrachtgevers. De specialisten van ons adviesbueau zijn ervaren in het navigeren door de complexiteit van deze wet en bieden gerichte ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw bedrijf compliant is. Naast advies over de Wet VBAR bieden we ook advies bij andere wet- en regelgeving aan die voor u relevant kan zijn, zodat u verzekerd bent van een solide juridische basis voor uw bedrijfsvoering.

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Heeft u vragen over de Wet VBAR of wilt u meer weten over hoe deze wetgeving van invloed is op uw bedrijf? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Onze experts zijn niet alleen gespecialiseerd in de Wet VBAR, maar vertellen u ook graag meer over onze diverse diensten die ervoor zorgen dat uw bedrijf op alle fronten aan de wet voldoet.