Vergewisbeding – Beloning uitzendkrachten

In diverse cao’s is het vergewisbeding opgenomen, wat betekent dat de inlener moet controleren of er een juiste beloning wordt gegeven aan uitzendkrachten. In deze cao’s staan tevens de rechten van de uitzendkracht opgenomen. Sinds de komst van de Wet Aanpak Schijnconstructies bent u als inlener hoofdelijk aansprakelijk als de beloning niet klopt. U moet daarom op periodieke basis controleren of het uitzendbureau de juiste beloning betaalt aan uitzendkrachten. Bij deze controle worden onder meer loonstroken bekeken. FlexKnowledge kan deze controle voor u uitvoeren.

Een juiste beloning voor uitzendkrachten

FlexKnowledge geeft advies over het personeelsbeleid met ruime ervaring op het vlak van:

  • Uitzenders: uitzendbureaus, payrollbedrijven, detacheringsbureaus en brookers
  • Inleners: organisaties die flexibele krachten inhuren

Of het nu een vraagstuk omtrent het aanvragen van een SNCU of het bieden van de juiste beloning aan uitzendkrachten betreft: onze consultants bieden u een juiste oplossing aan. Ook wanneer u buitenlandse uitzendkrachten wilt inschakelen, staan wij klaar met gedegen advies.

Informeer naar de ins en outs van het vergewisbeding

Heeft u vragen over het vergewisbeding, waardoor er toezicht wordt gehouden over het verstrekken van een juiste beloning aan uitzendkrachten? Of zou u bijvoorbeeld meer informatie willen ontvangen over de premieregeling? Bent u op zoek naar meer informatie betreft de ABU-pensioenverlening? Neem dan gerust contact op met onze consultant en plan een afspraak in. U bereikt ons door te bellen naar 088 – 999 1200 of een e-mail te sturen naar info@flexknowledge.nl.