ET-regeling en de uitruil van kosten voor huisvesting

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Bij FlexKnowledge weten we alles over de ET-regeling en de uitruil van extra kosten voor huisvesting, vervoer en levensonderhoud. De ET-regeling is van toepassing op uitzendkrachten die uit het buitenland komen en tijdelijk in Nederland gaan werken. Omdat deze werknemers extra kosten maken voor vervoer, huisvesting en levensonderhoud, krijgen zij een netto vergoeding hiervoor in ruil voor een deel van het belastbaar loon.

Calculator

Heeft u vragen over ET-regeling en de uitruil van kosten voor huisvesting?

Meer informatie over de ET-regeling en de uitruil van extra kosten voor huisvesting, vervoer en levensonderhoud

Als u voor het eerst uitzendkrachten uit het buitenland inhuurt, weet u waarschijnlijk niet precies aan welke regels en wetten u verbonden bent. Daarom helpen onze consultants u graag op weg. Zij hebben ruime kennis over flexibele arbeid en extraterritoriale regelingen. Maakt u gebruik van onze diensten? Dan geven we u meer informatie over de ET-regeling en advies over de uitruil van extra kosten voor huisvesting, vervoer en levensonderhoud.

Bent u geïnteresseerd in onze andere diensten of producten?

Ontvang deskundig advies van onze consultants

Wilt u meer weten over de ET-regeling en de extra kosten die in aanmerking komen voor uitruil zoals kosten voor huisvesting, vervoer en levensonderhoud? Dan neemt u het best contact met ons op via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl. Onze consultants voorzien u graag van passend advies over uw personeelsbeleid en buitenlandse uitzendkrachten.

Enkele van onze diensten:

Helpdeskabonnement: Antwoord op (bijna) al uw vragen!

Neem een helpdeskabonnement en u kunt gebruik maken van al onze kennis, producten en diensten voor een vast bedrag per jaar. AL vanaf iets meer dan € 5,00 per dag!
Lees verder

Meimaand FlexKnowledge Webinarmaand

In de maand mei organiseren we 5 verschillende webinars over 5 totaal verschillende onderwerpen. Keus genoeg dus. Kijk snel welk webinar voor jou het meest interessant is en schrijf je in!
Lees verder

Training Verzuim(kosten) omlaag! Wat kan en wat mag

Verzuim onder uitzendkrachten, gedetacheerden of payrollwerknemers kost veel geld, niet alleen aan doorbetaald loon, maar ook aan gemiste omzet. Tijdens deze eendaagse training helpen we je om die grip te gaan krijgen.
Lees verder