Seminars over een model voor arbeidsovereenkomsten

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Tijdens de seminars van FlexKnowledge leert u aan de hand van een model arbeidsovereenkomsten op te stellen. Is de cao veranderd en dient u uw arbeidsovereenkomst aan te passen, maar weet u niet precies hoe u alles dient te noteren? Onze specialisten helpen u tijdens ons webinar met het maken van een model voor arbeidsovereenkomsten die afgestemd zijn op uw branche.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Volg onze seminars over het maken van een model voor arbeidsovereenkomsten

De experts van ons consultancybureau bieden aan het hoger commercieel middenkader een webinar aan waarin u leert een model te maken voor de arbeidsovereenkomsten van uw organisatie. Werkt u met detacheerders of uitzendkrachten? Dan zien de overeenkomsten er soms net iets anders uit dan bij vaste krachten. Tijdens onze seminars leren we u hoe u een duidelijk model voor arbeidsovereenkomsten overeenkomst opstelt, ook als er wijzigingen zijn in uw cao. Komt u er tijdens de webinar voor het opstellen van een model voor arbeidsovereenkomsten achter dat u nog niet goed weet hoe u de Wet Transparante en Voorspelbare Arbeidsvoorwaarden interpreteert? Ook dan staan we voor u klaar.

Meld u aan voor ons webinar

Naast een webinar over het maken van een model voor arbeidsovereenkomsten, kunt u ook andere seminars volgens bij onze specialisten. U vindt een overzicht van al onze webinars online. Daarnaast vertellen we u graag over al onze diensten als u contact met ons opneemt door te bellen naar + 31 (0)88 – 999 1200. Wij helpen u graag de ingewikkelde wetten en regels in de flexbranche te vertalen naar de praktijk.