Consultancybureau in Nederland

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Als consultancybureau met veel kennis en ervaring op het gebied van flexibele arbeid in Nederland, helpt FlexKnowledge jaarlijks meer dan driehonderd verschillende bedrijven met het uitlenen, inhuren, payrollen, of detacheren van flexwerkers. Flexibele arbeid kent veel wetten en regels en het is logisch dat u niet op de hoogte bent van al deze informatie. Daarom adviseren we zowel inleners als uitleners van uitzendkrachten op maat.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Diverse oplossingen bij ons consultancybureau

Bij FlexKnowledge bieden we onze klanten diverse oplossingen aan op het gebied van personeelsbeleid. Daarin spelen de regels en wetten rondom flexibele arbeid een grote rol. Zo hebben we bijvoorbeeld een tool ontwikkeld om de kostprijs te berekenen van uitzendkrachten. Bent u niet zeker of u voldoet aan de arbeidsvoorwaarden voor uitzendkrachten? Leg dan eenvoudig een ABUZeker-toets af om het antwoord te ontdekken. Als objectief consultancybureau in Nederland kijken we altijd naar de beste oplossing voor alle partijen, zowel voor de inlener als voor de uitlener. We geven u ook graag informatie over contracten en de huidige privacywetgeving.

Profiteer van de kennis en kunde van onze consultants

Wilt u graag deskundig advies ontvangen van ons consultancybureau over arbeid in Nederland? Dan kijken we graag met u naar de situatie van uw bedrijf en hoe we onze tools en modellen kunnen inzetten om u optimaal van dienst te zijn. Neem contact met ons op via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl en vraag gerust naar meer informatie.