Consultancybureau in Nederland

Ervaren consultants

Voor inleners en uitleners

Objectieve adviezen

Als consultancybureau met veel kennis en ervaring op het gebied van flexibele arbeid in Nederland, helpen we diverse opdrachtgevers met het inhuren of detacheren van flexwerkers. Flexibele arbeid kent veel wetten en regels en het is logisch dat u niet op de hoogte bent van al deze informatie. Daarom adviseren we zowel inleners als uitleners van uitzendkrachten op maat.

Calculator

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Mobiel
Handen schudden

Diverse oplossingen bij ons consultancybureau in Nederland

Bij FlexKnowledge bieden we diverse oplossingen aan die onze opdrachtgevers hulp kunnen bieden omtrent het personeelsbeleid en de wet- en regelgeving van flexibele arbeid. Zo hebben we bijvoorbeeld een tool om de kostprijs te berekenen van uitzendkrachten en een ABUZeker-toets om te kijken of u voldoet aan de arbeidsvoorwaarden van uitzendkrachten. Als een objectief consultancybureau in Nederland kijken we altijd naar de beste oplossing voor alle partijen, zowel voor de inlener als voor de uitlener.

Neem contact met ons op als u advies wenst

Wilt u graag deskundig advies ontvangen van ons consultancybureau in Amsterdam, Nederland? Dan kijken we graag met u naar de situatie van uw bedrijf en hoe we onze tools en modellen kunnen inzetten om u optimaal van dienst te zijn. Neem contact met ons op via 088 – 999 1200 of info@flexknowledge.nl en vraag gerust om meer informatie.