CAOWijzer

Dankzij de CAOWijzer vindt u in enkele muisklikken alle informatie over de cao waarin u actief bent. FlexKnowledge creëerde deze tool om een duidelijk overzicht te maken van de verschillende cao’s zodat u zeker de juiste verloning geeft aan uw uitzendkrachten. We geven alvast een overzicht van de verschillende mogelijkheden van deze tool.

Uitleg over de CAOWijzer

De CAOWijzer is een online tool die u helpt met het berekenen van de juiste beloning voor flexpersoneel. Deze inlenersbeloning hangt af van verschillende gegevens, zoals functie en leeftijd. De cao’s hebben daarbovenop allemaal hun eigen specifieke regels, eisen en barema’s, waardoor het opstellen van uitzendovereenkomsten voor uitzendkrachten soms ingewikkeld kan lijken. Dankzij de CAOWijzer is dit probleem verleden tijd! De tool vertelt u het minimum-uurloon en de ADV-mogelijkheden in de specifieke situatie. In combinatie met andere software kan u de overeenkomsten zelfs volledig laten genereren. Doordat de data in de tool constant wordt bijgeschaafd naargelang de laatste aanpassingen in de cao’s, bent u zeker dat u uw werknemers exact geeft waar ze recht op hebben.

Ontdek het gemak van een duidelijke tool

Wilt u meer informatie ontvangen over de CAOWijzer? Wij geven masterclasses, webinars en seminars waarin we u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden van deze tool. Neem contact met ons op om een afspraak te maken met onze consultants. Bel ons op 088 – 999 1200 of stuur een e-mail naar info@flexknowledge.nl.